Revine „Litoralul pentru toți”. Bucureștenii pot merge la mare în extra-sezon, fără să golească conturile

20 mai 2022
306 Afișari
Revine „Litoralul pentru toți”. Bucureștenii pot merge la mare în extra-sezon, fără să golească conturile
Revine „Litoralul pentru toți”. Bucureștenii pot merge la mare în extra-sezon, fără să golească conturile | Sursă foto: Agerpres

Programul „Litoralul pentru toți” va începe de duminică, 22 mai 2022. Acest program, mult așteptat de oameni, a ajuns la cea de-a 40-a ediție.

„Litoralul pentru toți” 2022

Federația Patronatelor din Turismul Românesc a anunțat că se va da startul noii ediții a programului „Litoralul pentru toți”, începând de duminică, 22 mai 2022.

Astfel că, turiștii din București și restul țării vor putea merge în sejur la Marea Neagră, fără să cheltuiască o avere.

Tarifele pentru o noapte de cazare vor începe de la 34 de lei, acestea fiind cu 70% mai mici decât ar fi în vârful sezonului estival, scrie Antena3.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat că anul acesta în cadrul programului vor participa zeci de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc. Aceștia vor punea la dispoziția turiștilor un număr de circa 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

Tarifele sociale se vor menține până în data de 19 iunie, dată la care se va termina perioada de extra-sezon. Asemenea anilor trecuți plata nopților de cazarea poate fi făcută și cu vouchere de vacanță.

Hoteluri pentru toate preferințele

Cel mai ieftin pachet de care pot beneficia turiștii este de 34 de lei de persoană, pentru un sejur de minim 5 stele. Respectivul hotel este de trei stele, dar nu include mic dejun.

Pentru persoanele ce doresc să beneficieze de un sejur all-inclusiv, tarifele încep de la 160 de lei pe noapte. Respectivul hotel este unul de trei stele, iar turiștii trebuie să rezerve cel puțin 3 nopți de cazare.

Rezervările se pot face prin intermediul agențiilor de turism sau direct la hotel.

lista tuturor hotelurilor ce sunt incluse în programul „Litoralul pentru toți” poate fi consultată pe site-ul www.fptr.ro

Cookies