Revine frigul în București. Primăria Sectorului 1 va găzdui persoane fără adăpost în centrele sociale

03 feb. 2023
721 Afișari
Revine frigul în București. Primăria Sectorului 1 va găzdui persoane fără adăpost în centrele sociale
Revine frigul în București. Primăria Sectorului 1 va găzdui persoane fără adăpost în centrele sociale. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului1

În perioada următoare vor reveni temperaturile reci în București, fapt care a determinat Primăria Sectorului 1 să anunțe că va găzdui în centre persoanelor fără adăpost.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile care vor urma în perioada următoare, cetățenii Sectorului 1 sunt rugați să fie atenți și să anunțe DGASPC Sector 1 în cazul în care văd oameni fără adăpost . Primăria Sectorului 1 a anunțat vineri, 3 februarie 2023, că le va oferi un adăpost pentru a-i proteja de vremea extremă.

„Avertizare meteo de temperaturi scăzute în Capitală: Sună la DGASPC Sector 1 dacă vezi pe stradă persoane fără adăpost!
Meteorologii ne anunță că la sfârșitul acestei săptămâni vremea se va răci considerabil și în București. În acest weekend, pe timpul nopții temperaturile vor fi negative și se vor semnala intensificări ale vântului. Persoanele fără adăpost de pe raza Sectorului 1 pot fi găzduite, pe toată perioada în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, în centrele sociale ale Primăriei Sectorului 1.”

Revine frigul în București. Primăria Sectorului 1 va găzdui persoane fără adăpost în centrele sociale

PS1 a cerut bucureștenilor să fie atenți la ceea ce văd pe străzi în zilele următoare și să îi contacteze în cazul în care văd persoane fără adăpost. Echipele de asistenți sociali din Sectorul 1 vor transporta persoanele fără adăpost la centrele sociale.

„Dar în acest demers este extrem de importantă și implicarea ta! Dacă vezi pe străzile din Sectorul 1 persoane fără adăpost, te rugăm să suni la numărul de telefon 0734.454.543, iar echipele noastre de asistenți sociali vor veni la fața locului pentru a-i transporta la adăpost! spune PS1 pe pagina lor de Facebook.”

Unde va caza PS1 persoanele fără adăpost

Persoanele adulte vor fi cazate la Centrul de Urgență pentru Persoane Fără Adăpost- Șoseaua Odăi nr. 3-5. Copiii vor fi cazați la Complexul Social de Servicii Pinocchio- Str. Minervei nr. 31 A.

De asemenea, și mamele, împreună cu copii lor, vor avea parte de cazare. Ei vor fi cazați la Centrul Maternal Sf. Nicolae, care oferă, și el, precum celelalte, găzduire.

Toate cele trei centre vor asigura hrană, asistență medicală, îmbrăcăminte și materiale de igienă personală pentru acești oameni.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „CONSILIUL LOCAL SECTOR1 DIRECȚIA GENERALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ȘI PROTECȚIA COPILULUI NON STOP Număr de urgență pentru oamenii fără adăpost 0734.454.543”

Te-ar putea interesa și:

 

Cookies