Revin taxiurile AUTORIZATE pe aeroportul Otopeni. Cum vor prelua pasagerii

de:
10 iun. 2016
1 Afișari
Revin taxiurile AUTORIZATE pe aeroportul Otopeni. Cum vor prelua pasagerii

Mașinile vor aștepta în stația taxi amplasată la ieșirea din terminal și vor prelua pasagerii în ordinea sosirii, adaugă sursa citată.

Clienții care vor dori să comande taxi de la o anume companie vor avea la dispoziție în continuare terminalele touch screen pentru comenzi taxi.

Autoturismele taxi autorizate care percep tarife mai mari de 1,40 lei/km, precum și taxiurile neautorizate de aeroport, vor fi disponibile în continuare la parter, în fața terminalului Sosiri.

Fiecare dintre stațiile taxi – pentru taxi cu tarif de maximum 1,40 lei/km, pentru taxi la comandă și pentru celelalte taxiuri – vor fi clar semnalizate.

În acest moment, sunt autorizate 1.400 de autoturisme taxi, iar procedura de autorizare se derulează rapid și gratuit, adaugă compania

Reamintim că reprezentanții aeroportului au deschis, pe 25 mai, un nou flux de preluare a pasagerilor, amplasat la parterul terminalului, unde aveau acces, în limita locurilor disponibile, toate taxiurile care percep tariful minim de 1,39 lei/km. Măsura a fost una temporară.

Cookies