BAZAR

Revelionul la restaurantul Lacrimi şi sfinţi

Meniul pe care îl pregătesc specialiştii este unul cu adevărat special: icre pe ouă de prepeliţă, jambon afumat, salata boeuf, fasole bătută, piept de raţă, sarmale de gâscă fierte în vin, crap la cuptor şi multe alte bunătăţi gătite după formulele secrete ale lui Mircea Dinescu sau după reţete de la vechile case boiereşti de la 1890. Bucătarii de la Cetate folosesc doar ingrediente din ograda proprie, iar mirodeniile sunt cumpărate de la ţăranii din piaţa de la Calafat. Din meniul de revelion nu pot lipsi dulciurile. Cornuleţele cu mac şi vişine, plăcinta cu mere şi gutui şi îngheţata de anason sunt doar câteva dintre bunătăţile pe care le-a pregătit Dinescu.

La desert invitaţii vor avea parte de un delicios tort de mere cu nuci şi dulceaţă de vişine. Acesta se va servi stropit cu vin şi puţin coniac.

Dar cel mai important ingredient este, la petrecerea de Revelion, muzica.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button