BAZAR

Sumă colosală plătită pentru a petrece noaptea de Revelion la Palatul Parlamentului

„Există un contract între Centrul Internaţional de Conferinţe (CIC) al Camerei Deputaţilor şi firma Ktel Center pentru data de 31 decembrie, sunt două săli închiriate, se doreşte organizarea Revelionului. (…) Suma nu este finală (pentru închirierea sălilor – n.r.), vorbim de peste 10.000 de euro pentru ambele săli”, a precizat Daniel Marin, potrivit realitatea.net.

El spune că a existat un precedent în anul 2008 când a fost închiriată Sala Unirii din Parlament unde s-a organizat Revelionul. „Mai avem un precedent în 2008, firma Grand, respectiv Mariott, a închiriat Sala Unirii şi a organizat Revelionul. Au avut vânzări foarte mari”, a explicat directorul general al Camerei. El a spus că prin contractul încheiat cu firma Ktel Center a fost închiriat pentru data de 31 decembrie sala Tache Ionescu şi Sala Unirii din Palatul Parlamentului.

Daniel Marin a arătat că tarifele pentru închirierea acestor săli „sunt în general sensibil mai mici decât în acest moment”. Daniel Marin a fost întrebat dacă are acordul conducerii Camerei Deputaţilor pentru închirierea acestor săli în vederea organizării Revelionului, el arătând că nu era nevoie de acest lucru deoarece CIC funcţionează în regim comercial cu autofinanţare şi contractul încheiat „este un business”.

„Nu. Noi funcţionăm în regim comercial cu autofinanţare, sunt bani pe care îi câştigăm prin activităţile pe care avem voie să le derulăm închiriere de săli, organizare de vizite, mese la restaurant, expoziţii”, a precizat directorul CIC. El a făcut aceste precizări după ce preşedinţele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a fost întrebat despre o reclamă apărută pe un post de radio care vorbea de Revelion la Parlament.

„Domnul Daniel Marin, directorul CiC, el este cel care are un plan de management pe care l-am văzut ambiţios şi cu el vorbiţi. N-am informaţia”, le-a spus Zgonea ziariştilor. El a trimis pe Daniel Marin să răspundă întrebărilor jurnaliştilor. Înainte de acest moment, Zgonea a mai spus că „Parlamentul nu e circ TV, e Parlament naţional”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button