Revelion într-o clădire istorică din Capitală. Bucureștenii pot petrece în noaptea dintre ani la Palatul Bragadiru

30 dec. 2022
1009 Afișari
Revelion într-o clădire istorică din Capitală. Bucureștenii pot petrece în noaptea dintre ani la Palatul Bragadiru
Revelion într-o clădire istorică din Capitală. Bucureștenii pot petrece în noaptea dintre ani la Palatul Bragadiru | Sursă foto: L'Ondine

Anul Nou este foarte aproape. Cu toate astea, nu toată lumea are încă planurile pentru petrecerea dintre ani puse la punct. Bucureștenii au ocazia de a petrece de Revelion la Palatul Bragadiru din Capitală, o locație cu o istorie bogată.

Bucureștenii pot petrece în noaptea de Revelion la Palatul Bragadiru

Bucureștenii sunt invitați să celebreze trecerea în noul an la o petrecere organizată de L’Ondine Events la Palatul Bragadirul din Capitală. Petrecerea va începe la ora 21:00, iar organizatorii își propun să realizeze un eveniment sofisticat, într-o locație inedită.

Clădirea Palatului Bragadirul este una emblematică pentru arhitectura secolului XX. Aceasta îmbină elemente ale unor importante construcții din București precum: Posta Română, Casa de Economii şi Consemnaţiuni (CEC-ul), clădirea Curții Supreme de Justiție și Camera de Comerț.

Palatul se face remarcat și prin numărul mare de decorațiuni interioare, sala de bal de mari dimensiuni și biblioteca sa.

Care este dress code-ul și cât costă un bilet la acest eveniment

Organizatorii evenimentului au transmis că pentru a lua parte la această petreceri, bucureștenii trebuie să respecte un anumit dress code. Acesta are scopul de a menține nota elegantă a evenimentului.

Astfel că, participanții trebuie să poarte ținute elegante black & white. De asemenea, accesoriile atribuite ținutelor trebuie să fie aurii sau argintii. Prin intermediul accesoriilor invitații pot să dea o notă personală ținutelor și să dea frâu liber creativității.

Prețul unui bilet este de 800 de lei/persoană. Acesta include open bar și buffet. Bucureștenii vor putea servi:

  • Aperitive premuim,
  • Cold cuts meets și brânzeturi
  • Băuturi special alese.

Atmosfera va fi întreținută de invitații speciali Peejay Vincent și Lady Sax (concert live), iar mai apoi muzica va fi aleasă de către DJ Mircea Matei pentru restul serii.

Biletul poate fi cumpărat accesând ACEST link, sau la numărul de telefon 0749084803. Evenimentul va lua sfârșit la ora 06:00, duminică 1 ianuarie 2023.

Cookies