Revelion Interstelar în București, la MINA Museum of Immersive New Art. Artificii digitale, călătorii extraterestre și alte surprize galactice pentru copii și părinți

20 nov. 2023
1103 Afișari
Revelion Interstelar în București, la MINA Museum of Immersive New Art. Artificii digitale, călătorii extraterestre și alte surprize galactice pentru copii și părinți
Revelion Interstelar în București, la MINA Museum of Immersive New Art. Artificii digitale, călătorii extraterestre și alte surprize galactice pentru copii și părinți. Imagine simbol: Unsplash

MINA îi invită pe părinți și pe copii la un Revelion Interstelar în București. Pe tot parcursul nopții, participanții vor avea parte de momente speciale: călătorii interstelare, spectacole, instalații pentru cei mici, cina de revelion și artificii digitale.

Revelion Interstelar în București, la MINA Museum of Immersive New Art

Evenimentul organizat de MINA Museum of Immersive New Art se numește Revelion Interstelar – Destinații Terestre și Extraterestre, are loc în București și este o nouă experiență imersivă, o petrecere specială, gândită pentru întreaga familie.

Călătoria în jurul Universului va avea loc pe tot parcursul nopții de Revelion și va reprezenta o experiență captivantă și complet unică, transmit reprezentanții MINA într-un comunicat.

Organizatorii promit o noapte de Revelion cosmică, unde participanții vor avea ocazia să exploreze cele mai exotice destinații ale planetei noastre și chiar din spațiul cosmic.

Programul serii de 31 Decembrie 2023

Reprezentanții MINA au transmis programul serii de 31 Decembrie. Acesta cuprinde următoarele momente principale:

Călătorii interstelare

La începutul fiecărei ore, copiii și părinții se pot îmbarca la bordul navei spațiale MINA pentru o nouă călătorie în care să exploreze cele mai interesante locuri de pe Terra, dar și destinații extraterestre, într-o experiență fascinantă și educativă. Călătoriile sunt posibile datorită studioului Les Ateliers Nomad, creatorul proiecțiilor în 360 de grade.

Spectacolele MINA

Cele două expoziții care deja rulează la MINA sunt disponibile și în noaptea de Revelion. Gustav Klimt – The Immersive Show și Lumea Subacvatică – O călătorie imersivă a apei pot fi văzute de vizitatori în spațiul imersiv.

MINA Kids

Spațiul senzorial de peste 1.000 de metri pătrați cu instalații dedicate celor mici este și el accesibil vizitatorilor, pentru călătorii imaginare în lumi magice și pline de aventuri, astfel încât copiii să aibă propriul loc dedicat petrecerii de Revelion.

Cina de Revelion

În prețul biletului este inclus un meniu de tip bufet suedez. Vizitatorii trebuie să știe că băuturile nu sunt incluse, dar acestea vor fi disponibile pentru achiziționare de la bar.

Artificii digitale

Pentru o experiență festivă imersivă completă, punctul culminant al serii va fi sărbătorit cu artificii digitale.

Biletele pentru Revelion Interstelar pot fi cumpărate de pe site-ul MINA. Prețul biletelor:

  • 300 de lei pentru adulți,
  • 172 de lei pentru cei mici.

Pentru detalii suplimentare și rezervări, MINA vă stă la dispoziție pe adresa de email [email protected] și la numărul de telefon 0745294163, transmit reprezentanții primului spațiu imersiv din România.

Sursa foto: MINA Museum of Immersive New Art
Sursa foto: MINA Museum of Immersive New Art
Cookies