Revelion în Centrul Vechi: 4.000 de locuri pentru petrecerea dintre ani

de:
22 nov. 2010
0 Afișari
Revelion în Centrul Vechi: 4.000 de locuri pentru petrecerea dintre ani

Dacă anul trecut proprietarii grupului City Grill au organizat petrecerea de Anul Nou doar în restaurantele Caru’ cu Bere şi City Grill în zona Centrului Vechi, anul acesta vor extinde oferta şi în pub-ul Cantina Sport Bar şi vor păstra deschisă shaormeria Bundetot în noaptea dintre ani. Încasările estimate pentru o singură noapte se ridică la 80.000 de euro.

Cu mâncare românească la City Grill, franţuzească la Caru’ cu Bere şi mediteraneană la Buongiorno, compania anunţă deja un grad de ocupare de 28%, „procentaj mai bun decât anul trecut”. Un loc la Caru’ cu Bere costă 500 de lei de persoană, iar cei care vor achita avansul până la jumătatea lunii noiembrie vor beneficia de o reducere de 50 de lei, scrie zf.ro.

Puburile şi cluburile deschise în ultimii doi ani în zona istorică a Capitalei, cum ar fi St.Patrick, Vintage Pub, Bordello’s sau Arcade Café au prins curaj întrucât au deja clienţi fideli şi înaintează preţuri cuprinse între 60 şi 80 de euro. Restaurantele pun pe flyerele promoţionale ataşate la meniul de la mese oferte care trec de 100 de euro, în timp ce noii veniţi, Dirty Harris, Unique, Hatters sau Scarlett Pub încă mai aşteaptă clienţi „să se intereseze” pentru a putea spune sigur care va fi tariful de intrare. Cert este însă că toată lumea va avea şampanie şi artificii. În rest, fiecare petrecere cu surprizele ei.

Cookies