REVELION 2022 în București. Liber la distracție „cu lasere și artificii” și muzică live în Parcul Titan. HARTA locului

28 dec. 2021
8813 Afișari
REVELION 2022 în București. Liber la distracție „cu lasere și artificii” și muzică live în Parcul Titan. HARTA locului
REVELION 2022 în București. Liber la distracție „cu lasere și artificii” și muzică live în Parcul Titan. HARTA locului

Singura petrecere din stradă, anunțată de Revelion 2022 în București, va fi organizată în Parcul Titan din Sectorul 3 al Capitalei. Restricțiile anti-Covid ridicate de Anul Nou permit astfel de evenimente în aer liber. În plus, primarul Robert Negoiță a uzat de autonomia locală a sectoarelor Bucureștiului care le dă posibilitatea primarilor de sectoare să organizeze petreceri în zona lor administrativă.

După ce anul trecut au fost sistate toate petrecerile de Revelion, Primăria Sectorului 3 a preluat inițiativa în București și va organiza, anul acesta, un eveniment în Parcul Titan pentru a intra cu optimism în anul 2022.

Numit sugestiv, ”Speranță, din 3 (Sectorul 3 – n.red), Revelionul va începe vineri, la ora 22.00. Accesul va fi liber și nu se cere certificat covid. Vor concerta Carla’s Dreams, Puya și Manuel Riva.

Concertele de REVELION 2022 organizat de Primăria Sectorului 3

Concertele vor avea loc pe scena amplasată în proximitatea statuii Calul Titanilor (acces din bulevardul Liviu Rebreanu). Spectacolul multimedia, cu durata de 30 de minute, va avea loc pe lacul IOR și va putea fi urmărit din mai multe puncte din jurul acestuia.

Pe scena amplasată în apropierea statuii Calul Titanilor, programul artistic debutează la ora 22,00, cu DJ-ul și producătorul muzical Manuel Riva.

Concertele Puya și Carla’s Dreams vor fi urmate de un show multimedia, cu durata de 30 de minute, cu vizibilitate din mai multe locuri din jurul Lacului IOR, la miezul nopții.

Cinci elemente diferite vor fi combinate, însă vedeta nopții este spectacolul de artificii, a cărui dinamică va fi completată de lumini, lasere, flăcări și videoproiecție, într-un show care, la final de an, traversează meridianele, schimbă registrele, alternează temele muzicale, cu o dinamică specială și un obiectiv bine definit: satisfacția privitorului, emoția spectatorului, se arată în anunțul programului de Revelion.

Informații despre acces:

  • Evenimentul a fost conceput astfel încât să fim împreună, însă în condiții de siguranță sanitară, specifice perioadei pe care o traversăm.
  • Purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței sunt obligatorii pe toată durata evenimentului.

REVELION 2022 – Speranță, din 3 – gen rap, pop

Poster eveniment REVELION 2022 – Speranță, din 3
Data vineri, 31 decembrie 2021
Ora de începere 22:00
Ora de acces / deschidere porți 22:00:00
Tip locație Parcuri
Loc Parcul Titan, București
Acces Intrarea libera
Organizat de Primăria Sectorului 3

 

 

Cookies