Cât costă petrecerea de REVELION la Palatul Parlamentului

de:
02 dec. 2016
0 Afișari
Cât costă petrecerea de REVELION la Palatul Parlamentului

REVELION 2017. Organizatorii au stabilit prețurile pentru marea petrecere, care nu sunt deloc mici. Pentru fiecare tip de loc există un anumit tarif de acces la petrecere, respectiv Categoria Standard – 150 euro, Categoria Premium – 175 euro și categoria VIP – 200 euro. Copiii cu vârsta de până la 6 ani au accesul este gratuit, iar cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 se achită 50% din valoarea locului. Cei care au participat la edițiile anterioare beneficiază o reducere de 10%.

REVELION 2017. Delia este invitata specială a petrecerii de sfârșit de an. Atmosfera va fi asigurată și de Wilmark Dance & Show, Cornel Verban Orchestra, Hypnotique – Electric Violin Band, DJ Radu, iar amfitrionii evenimentului sunt Cristian Brancu și Alexandra Velniciuc. Participanţii se vor delecta cu specialități culinare gătite Chef Cătălin Jernoiu.

REVELION 2017. Meniul va cuprinde macarons cu brânză de capră, brioșă pufoasă cu pește alb afumat, tarta cu trufe negre și ciuperci, cheesecake cu pudră de măsline, cornet cu legume și alge marine, piept de curcan cu fasole neagră, file de peste alb la cuptor cu ravioli, piept de curcan cu pudră de ciuperci de pădure și orez negru, muschiuleț de porc în crustă de piper negru cu piure de rădăcinoase și duo de ciocolată Dark & White.

REVELION 2017. Tarifele includ și participarea la o tombolă specială.

Cookies