REVELION 2015 SECTORUL 6. Petrecere de REVELION 2015 într-un cort special amenajat din Sectorul 6

de:
22 dec. 2014
3 Afișari
REVELION 2015 SECTORUL 6. Petrecere de REVELION 2015 într-un cort special amenajat din Sectorul 6

REVELION 2015 în SECTORUL 6. Primăria Sectorului 6 va organiza și în acest an REVELIONUL într-un cort special amenajat.

Astfel, autoritățile locale invită bucureștenii să petreacă noaptea dintre ani într-un cort încălzit din Sectorul 6. „Este vorba despre un cort special amenajat, un cort de aproximativ 2500 mp”, a spus viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea.

CITEȘTE ȘI: REVELION 2015 Piața Constituției, București. Petrece noaptea dintre ani cu Smiley și Pavel Bartoș

REVELION 2015 în Parcul Titan, GRATUIT. Muzică LIVE, show laser muzical și focuri de artificii

REVELION 2015 în SECTORUL 6. „Va fi muzică și pentru tineri și pentru seniori, muzică populară și hip-hop. Muzică pentru toate gusturile și distracție pe măsură. Cu siguranță va fi un eveniment foarte plăcut pentru toată lumea”, a declarat Gabriel Petrea, viceprimar al Sectorului 6, la o emisiune Realitatea Tv.

sector 6

Printre artiștii ce vor cânta la REVELIONUL 2015 organizat de Primăria Sectorului 6 se vor număra Elena Gheorghe, Fuego, Connet-R și alții.

„Petrecăreţii sunt aşteptaţi la cortul încălzit din Strada Braşov nr. 21A (în spatele Patinoarului Drumul Taberei).

Meniul este alcătuit din: salam, caltaboş, şunculiţă ţărănească, doboş (caşcaval şi şuncă), rulou a la russe (şuncă de pui şi salată de boeuf), piftie de pui, bărcuţe cu cremă de brânză, caşcaval, icre pe pat de castravete, frigăruie – roşie cherry, telemea şi măsline, sarmăluţe munteneşti cu mămăliguţă, costiţă, ardei iute şi smântână, cotlet de porc, piept de pui la grătar, cârnăciori tradiţionali, cartofi natur, salată de murături şi tort de ciocolată, ca desert. Nu vor lipsi sucurile, cafeaua, vinurile albe şi roşii, şampania. Încă de la sosire, invitaţii vor găsi pe mese fructe, salatini, alune şi covrigei.

Cei prezenţi vor încinge ringul de dans pe ritmurile artiştilor: Ionuţ Galani, Connect-R, Alin Pascal Band, Elena Gheorghe, Ovidiu Homorodean, Fuego, Elisabeta Turcu, Datina.

La miezul nopţii, spectacolul pyromusical se va face văzut şi auzit în tot Sectorul 6.
Biletele puse în vânzare pentru această petrecere s-au vândut în totalitate”, anunță organizatorii.

Cookies