ȘTIRI

REVELION 2015. Petreceri de REVELION 2015 în cluburile de fițe din București

REVELION 2015. În clubul Bamboo, clienții vor plăti în noaptea de Revelion 200 de lei pe intrare, indiferent dacă persoana respectivă a rezervat sau nu masă. Suma de 200 lei va fi plătită de către client la intrarea în club, în seara evenimentului, acesta primind în schimb un bon fiscal care atestă plata. Cei 200 lei reprezintă accesul clientului în club și accesul nelimitat la bufetul cu mâncare, nu și la băuturile de la bar. Consumația făcută de către clienți la bar va fi achitată de către aceștia imediat ce au fost serviți.

Dacă vrei să rezervi o masă de opt persoane în club Bamboo, trebuie să plătești cel puțin 750 de euro. Taxa de intrare în club se plătește separat.

REVELION 2015. Prețurile băuturilor în noaptea de 31 decembrie 2014 spre 1 ianuarie 2015 vor fi aceleași care se percep în fiecare seară de vineri și sâmbătă când clubul este funcționabil, conform Meniului de Bar si Meniului de Mese, ambele puse la dispoziția clientului de către club, în noaptea evenimentului. 

REVELION 2015. De Revelion, în Bamboo vor concerta Mandinga și Taraful din Clejani.

REVELION 2015. În Bellagio, în noaptea de Revelion vor concerta Andreea Bănică, Alex Velea, Taraful Cleante și Ansamblul de dansuri populare.

Intrarea costă 150 de lei.

Pentru a-ți rezerva o masă, trebuie să plătești:

500 Lei – 2 sticle băuturi alcoolice și access la bufetul cu mâncare

1000Lei – 2 sticle băuturi alcoolice Premium și access la bufetul cu mâncare

REVELION 2015. În Frattelli noaptea de Revelion costă 700 de lei. Gaza serii va fi Ruky DeeJay, iar invitații speciali sunt americanii  Live Orchestra & Enchanted Performers. Open bar-ul va fi deschis toată noaptea. În noaptea de Revelion, dress code-ul în Fratelli este black tie. 

REVELION 2015. Revelionul în clubul Boa costă 350 de lei, în preț fiind inclus accesul și open bar. Aici vor concerta, în noaptea dintre ani, Damian Brothers, Nadir, DJ Chris, DDY Nunes, Aerial, Acrobats, BOA’S Angels Dance Extravaganza.

REVELION 2015. În club Tribute, de Revelion 2015 trebuie să plătești 600 lei/ persoană, 420 lei/persoană sau 250 lei/ persoană.

OFERTA:

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button