LA MINE-N CARTIER

REVELION 2015 Piața Constituției, București. Petrece noaptea dintre ani cu Smiley și Pavel Bartoș

REVELION PIAȚA CONSTITUȚIEI 2015. Evenimentul intitulat „HaHaHappy New Year Bucuresti 2015” va fi un spectacol inedit, gandit si construit ca o sarbatoare extraordinara a luminii.

Conceptul este inspirat din simbolistica anului 2015, supranumit si „anul luminii”, astfel ca va excela atat prin reprezentatiile pregatite de catre artisti sau datorita scenografiei surprinzatoare, dar si prin tehnologia video si proiectiile grafice de ultima generatie.

„La evenimentul pe care-l organizam la trecerea dintre ani, imi doresc sa fim din nou impreuna, sa ne bucuram ca suntem sanatosi, sa cream o stare de bine, de prietenie. Sa ducem mai departe mesajul «Poti sa iubesti, Bucuresti!» si sa constientizam fiecare cetatean al acestui oras, indiferent ca este copil sau adult, ca el este Bucurestiul”, a transmis primarul Capitalei, Sorin Oprescu, prin intermediul unui comunicat de presă remis B365.ro

REVELION 2015 PIAȚA CONSTITUȚIEI. Trecerea in 2015 va fi marcata, la momentul zero, printr-un tun de lumina lansat catre cer, urmat de un show impresionant de artificii.

Pe scena „HaHaHappy New Year Bucuresti 2015” vor urca cei mai apreciati artisti ai HaHaHa Production – Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca, Brighi – intr-o serie de concerte speciale.

Pe durata evenimentului, prietenii HaHaHa Production – Loredana, Andra, Delia si Vama – vor sustine spectacole de exceptie, pentru a antrena, emotiona si energiza la maximum publicul bucurestean, indiferent de varsta.

REVELION PIAȚA CONSTITUȚIEI 2015. Concertele individuale sau in duet de pe scena „HaHaHappy New Year Bucuresti 2015” vor fi completate cu momente artistice incendiare sustinute de Mirror Dancers – un spectacol-surpriza care imbina dansul cu tehnologia luminoasa de ultima generatie; Freakquency – un spectacol de dans unic, in care breakdance-ul intalneste muzica clasica si cultura urbana; Invaders Show – un performance de dans, lumini si lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucuresteana cel mai mare robot de entertainment din lume, alaturi de DJ Cyborg si Cyborg Girls, cei care vor „acapara” Piata Constitutiei prin coregrafie si efecte speciale demne de „anul luminii”.

Amfitrionul HaHaHappy New Year Bucuresti 2015 este Smiley, emblematicul cantaret, compozitor si producator roman, detinatorul a numeroase premii muzicale, care va anima atmosfera din Piata Constitutiei alaturi de carismaticul prezentator TV, Pavel Bartos.

REVELION 2015 PIAȚA CONSTITUȚIEI. Evenimentul va ajunge in toata tara prin intermediul PRO TV si Acasa, televiziunile partenere ce vor transmite live show-ul din Piata Constitutiei.

piata

„HaHaHappy New Year Bucuresti 2015” este conceput a se pozitiona ca eveniment major al Capitalei, pentru a crea o punte de legatura intre evenimentele de succes desfasurate in anul 2014, cu ocazia implinirii a 555 de ani de la prima atestare a Bucurestiului – Bucuresti 555 – si intrarea orasului si a bucurestenilor in „anul luminii”, 2015.

Spectacolul face parte din seria de evenimente adresate publicului larg, ce vor fi organizate in Capitala in urmatorii ani, in pregatirea candidaturii Bucurestiului la statutul de Capitala Culturala Europeana pentru anul 2021.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button