LA MINE-N CARTIER

REVELION 2015 în Parcul Titan, GRATUIT. Muzică LIVE, show laser muzical și focuri de artificii

REVELION 2015 PARCUL TITAN. Primaria Sectorului 3 continua traditia unui Revelion conceptual si le pregateste bucurestenilor un Revelion in jurul lumii, care va avea loc in parcul Titan (acces din str. Liviu Rebreanu, platforma rotunda de la intrare), incepand cu ora 19:30, scrie bestmusic.ro.

In asteptarea noului an, bucurestenii vor fi antrenati intr-un spectacol grandios si dinamic, sustinut de cei mai in voga artisti, in recitaluri live. Cuprinzand o gama larga de genuri muzicale, programul artistic al Revelionului 2015, este menit sa aduca energie si voiosie publicului.

REVELION 2015 PARCUL TITAN. Bucurestenii vor fi purtati pe mai multe meridiane si vor cunoaste, prin jocurile de scena ale prezentatorilor, cateva dintre obiceiurile si traditiile de Anul Nou din intreaga lume. Proiectiile video si show-urile laser programate muzical vor completa calatoria in jurul lumii.

rev

Noaptea magica dintre ani va debuta la Revelionul 2015 din Parcul Titan cu un moment artistic de exceptie, sustinut de ansamblul Rapsodia Carpatilor, care ii va purta pe spectatori prin obiceiurile romanesti de Anul Nou. Petrecerea din Sectorul 3 va continua cu recitalurile live ale unora dintre cei mai iubiti artisti: White Mahala, Annes, Bere Gratis, Guess Who, Dj Rynno si Sylvia, Mihai Margineanu si Elena Gheorghe.

La miezul noptii, va avea loc un spectaculos joc de artificii, urmat de concertul trupei Voltaj.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button