BAZAR

REVELION 2015 ÎN CLUBURI. Unde poţi petrece IEFTIN, de Anul Nou, în Bucureşti: OFERTE

REVELION 2015 BUCUREŞTI CLUBURI. CLUB A vine cu cea mai ieftină ofertă pentru bucureşteni, de Revelion. Intrarea costă 15 lei de persoană, iar clienţii vor primi şampanie şi shot-uri din partea casei.

„Cea mai bună noapte din 2014 este cea mai bună din 2015! În Club A, unde serbezi trecerea dintre ani cu Ţapinarii, ciocnind un pahar de şampanie din partea casei şi shot-uri gratuite, din oră în oră!”, se precizează în descrierea evenimentului organizat de Revelion în Club A.

REVELION 2015 OFERTĂ ÎN CLUBURI BUCUREŞTI. KULTURHAUS organizează şi în acest an petrecere de Revelion. Intrarea costă 20 lei, iar băuturile vor avea acelaşi preţ ca şi în timpul anului. La miezul nopţii, petrecăreţii vor primi şampanie din partea casei. clienţii vor putea cumpăra de la bar doar cu jetoane, fiecare jeton fiind în valoare de 5 lei. –

VEZI NOUA LISTĂ DE PREŢURI din KULTURHAUS, valabilă din luna octombrie

REVELION 2015 BUCUREŞTI CLUB. Clubul FABRICA organizează, de Revelion, petrecerea „Happy Punk’n’Roll New Year’s Eve 2015”, cu ZOB, Nişte Băieţi şi SKA-NK. Petrecerea începe de la ora 22.00, iar intrarea costă 30 lei de persoană.

Reprezentanţii clubului Fabrica anunţă, în materialul de promovare pentru petrecerea de Revelion, că bucureştenii care vor alege să-şi petreacă aici noaptea dintre ani vor avea parte de after-party până dimineaţă cu DJ Schuffle.

REVELION 2015. BLUE COLLEGE CAMPUS din Regie vine cu o ofertă ultra all-inclusive de Revelion. Astfel, cei care aleg să petreacă în acest club de Anul Nou vor putea avea acces la open bar în regim ultra all-inclusive cu 69 de lei de persoană. Cei care nu vor să opteze pentru această variantă trebuie să achite 30 de lei de persoană la intrare. Mai multe detalii aici.

REVELION 2015 CLUB BUCUREŞTI. CLUBUL MAYA are o ofertă de Revelion care include şi preparate culinare. Cu 150 de lei de persoană, clienţii vor avea acces la bufet suedez cald combinat cu rece şi vor primi câtă şampanie vor la 12 noaptea pentru a se simti senzaţional. De asemenea, reprezentanţii clubului anunţă că vor pregăti pentru clienţi şi shot-uri din partea casei, oferte promoţionale care mai de care mai speciale, crenguţe de vâsc pentru săruturi cu noroc şi tot ce este nevoie pentru a crea o poveste de neuitat. Rezervarea se face telefonic şi necesită un avans pentru a vă asigura locul la petrecerea de Revelion. Intrarea este liberă după 12 noaptea. Mai multe detalii aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button