BAZAR

REVELION 2015, într-un club de swingers din Bucureşti: Cum vor petrece amatorii de sex în grup

REVELION 2015 BUCUREŞTI. În acest an, circa 70 de persoane vor petrece în clubul de swingers Attraction Club din Bucureşti. Din totalul locurilor disponibile, maxim 60 (n.r. – pentru 30 de perechi) sunt destinate cuplurilor, 5 sunt pentru bărbaţii singuri, în timp ce pentru femeile singure numărul locurilor este nelimitat. Până în prezent, 23 de cupluri, 5 bărbaţi singuri şi 3 femei singure şi-au rezervat deja locuri la petrecerea de Revelion organizată de Attraction Club. Din totalul cuplurilor care şi-au rezervat locuri la această petrecere, aproximativ jumătate vin din străinătate, după cum a declarat, pentru B365.ro, Roxana Ioniţă, managerul Attraction Club.

REVELION SWINGERS 2015. Potrivit Roxanei Ioniţă, până la finele anului se vor ocupa şi locurile care mai sunt acum libere, în contextul în care numărul petrecăreţilor din club s-a menţinut constant în ultimii trei ani, iar de la un an la altul a crescut interesul oamenilor pentru petrecerile organizate în club. „Acesta e cel de-al cincilea Revelion pe care îl organizăm aici. De Revelion obişnuiesc să vină mai mulţi oameni din provincie decât din Bucureşti, pentru că în această perioadă cei din Capitală tind să plece din oraş”, a declarat Roxana Ioniţă, pentru B365.ro.

REVELION SWING 2015. Pentru a-şi rezerva locurile la petrecerea de Revelion din clubul de swingers doritorii au plătit un avans de minimum 50% din tarif.

REVELION SWING 2015. Intrarea la petrecerea de Revelion din Attraction Club costă 600 lei pentru un cuplu, 300 lei pentru o femeie singură, iar bărbaţii singuri trebuie să plătească 500 lei fiecare. Tarifele includ masa festivă, acces la open bar toată noaptea şi la spectacolul de cabaret şi fire show, momentele speciale pregătite de organizatori pentru REVELION 2015.

  

Click pe imagine pentru rezoluţie maximă

REVELION 2015. Petrecerea începe la ora 21.00, iar cei care vor să petreacă aici Noaptea dintre Ani trebuie să aibă o ținută elegantă. Mai multe detalii AICI.

Attraction Club este primul club swingers deschis în București în 2010 și care, potrivit managerilor, are la activ cele mai multe petreceri swingers organizate vreodată în România, la care au participat mii de persoane. Clubul a fost deschis de Roxana Ioniţă, un fost candidat PNL la alegerile parlamentare din 2008.

Potrivit Roxanei Ioniţă, deşi a fost deschis în plină criză, clubul a reuşit să se menţină pe linia de plutire şi, până acum, nu a întâmpinat probleme pe plan financiar.

REVELION 2015 BUCUREŞTI. În timpul anului, clubul organizează petreceri pentru amatorii de swinging, miercurea, vinerea şi sâmbăta. Preţurile pentru accesul la petrecerile organizate de Attraction Club sunt: 100 lei pentru o femeie singură, 200 lei de cuplu şi 400 lei pentru un bărbat singur.

Vezi aici: Cum arată cluburile de swing din Capitală FOTO

              Cum arată copia penisului lui Terente, expusă într-un club de swingers din Capitală. GALERIE FOTO

REVELION SWING 2015. Attraction Club a lansat în vara acestui an Attraction Online Swingers Club, cel mai mare site de swinging din România – potrivit reprezentanţilor companiei. Site-ul pune la dispoziția utilizatorilor un număr mare de funcții și facilitați de ultimă oră prin care cuplurile pot să-și găsească cu ușurință prieteni pentru swing. Înregistrarea pe site este gratuită.

Pe baza unui algoritm special, sistemul Attraction Online Swingers Club calculează şi afişează compatibilitatea cu alte cupluri compatibile cu cei interesaţi, făcând astfel ca experienţa sa fie mai intensă.

REVELION SWINGERS 2015. De asemenea, pe acest site utilizatorii activi au posibilitatea de a deveni populari şi de a se promova dupa propria imaginaţie.

Site-ul pune la dispoziţia utilizatorilor şi întâlniri săptămânale pe „chat” pentru discuţii libere cu ceilalţi membri.

Cei care vor să îşi sporească gradul de încredere în faţa celorlalţi utilizatori au la dispoziţie două modalități prin care pot deveni membri certificaţi: fie prin participare la o petrecere în Attraction Club – certificarea în club, fie la distanţă – certificarea webcam.

REVELION 2015. Pentru promovarea site-ului, doi tineri căsătoriţi care practică swinging-ul au acceptat provocarea Attraction Club să apară necenzurați într-un clip video inedit, cu ocazia lansării Attraction Online Swingers Club, cel mai mare site de swinging din România, potrivit unui comunicat de presă remis anterior B365.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button