Revederea emoționantă dintre un cățel pierdut de 3 ani și stăpâna sa din București. Animalul a fost găsit într-un țarc din Parcul Bazilescu

27 iun. 2023
1819 afișări
Revederea emoționantă dintre un cățel pierdut de 3 ani și stăpâna sa din București. Animalul a fost găsit într-un țarc din Parcul Bazilescu
Revedere emoționantă dintre un cățel pierdut de 3 ani și stăpâna sa din București. Animalul a fost găsit într-un țarc din Parcul Bazilescu | Sursă foto: Facebook-Mirela S.

Cea mai frumoasă surpriză pentru un iubitor de animale este să fie reunit cu patrupedul pierdut cu mult timp în urmă. O asemenea întâmplare a avut loc azi, când un cățel rătăcit cu ani în urmă a ajuns la proprietara sa de drept.

Un cățel pierdut cu ani în urmă a fost reunit cu familia sa

O întâlnire emoționantă, între un cățel pierdut cu 3-4 ani în urmă și stăpâna lui, a avut loc astăzi, prin intermediul unei persoane binevoitoare.

În dimineața zilei de marți, 27 iunie 2023, animalul a fost observat de o femeie, singur, într-un țarc pentru animale din Parcul Bazilescu, cartierul Bucureștii Noi. În speranța că acesta va fi recunoscut de stăpân, bucureșteanca a făcut o posta grupul de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi”.

În urma acesteia, Mirela, o altă femeie ce locuiește în Capitală, s-a dus la respectivul țarc pentru a lua cățelul și a merge cu el la veterinar. Mare a fost mirarea când a descoperit că animalul era pierdut de 3-4 ani și, tot de atunci, căutat de stăpânii săi.

Iată mesajul transmis de femeia ce a sărit în ajutorul animalului:

Cățelul Samoyed, văzut în Parcul Bazilescu și lăsat în țarcul câinilor, este un câine cu microcip, căutat de 3-4 ani. A fost contactat stăpâna, a fost dus acasă de către mine și reunit cu familia după ani de căutări.

Aceasta a ținut să îi mulțumească persoanei care l-a văzut singur și care a făcut o postare despre el.

Va mulțumesc pentru postare, datorita acesteia câinele a ajuns acasă după mulți ani! ❤

Bucureșteanca a mai transmis și că animalul avea o infecție destul de urâtă, ceea ce a făcut-o să creadă ca patrupedul fusese furat, iar mai apoi abandonat din cauza problemelor de sănătate.

O întâmplare similară a avut loc la începutul anului. Atunci, o bucureșteancă și cățelușa ei, furată cu doi ani în urmă, au fost reunite de un echipaj al Serviciului Poliția Animalelor.

Cookies