Retrospectiva festivalului de film „Luna Plina”

de:
15 oct. 2012
0 Afișari
Retrospectiva festivalului de film

ATTACK THE BLOCK: Marea Britanie, 2011, r. Joe Cornish

Unde invazia este extraterestra, iar cartierul este londonez si rau-famat. Un cocktail optzecist de la producatorii lui Shaun of the Dead.

JUAN DE LOS MUERTOS: Cuba, 2011, r. Alejandro Brugues

In timp ce presa de la Havana pretinde ca  intamplarile neobisnuite care au loc sunt opera unor dizidenti platiti de guvernul american, un erou neasteptat, Juan, isi face aparitia in Havana cea cotropita de zombie flamanzi pentru a salva situatia… Primul horror cubanez cu zombies.

✄ ✄ ✄

Organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc si prezentat de Festivalul International de Film Transilvania„LUNĂ PLINĂ” intentioneaza sa ofere publicului cele mai bune productii horror si fantastice, deopotriva clasice și moderne, filme care fie au devenit repere ale cinema-ului de gen, fie sunt pe cale să devină. 

Un proiect finantat complet independent, „LUNĂ PLINĂ” – Festivalul Filmului Horror & Fantastic isi doreste sa devina membru al European Fantastic Film Festivals Federation (EFFFF) si sa puna astfel Romania pe harta europeana a acestui gen de evenimente. EFFFF este sustinuta de programul MEDIA al Uniunii Europene si are ca scop promovarea originalitatii si creativitatii filmelor europene fantastice si horror.

 

http://lunaplinafestival.ro/

http://tiff.ro/

 

Intrare libera.

Accesul este permis in limita locurilor disponibile.

 

Powered by TIFF

Cookies