BAZAR

Retro American Muscle Cars, parada mașinilor clasice americane, în weekend

Peste 100 de automobile vor participa pe 30 și 31 mai la întâlnirea anuală a pasionaților și posesorilor de automobile istorice americane, Retro American Muscle Cars, organizată de Retromobil, Game World și București Mall.

La Retro American Muscle Cars, participanții vor putea vedea un DeSoto Coupé, un Ford Mustang Fastback 1965, mașina care a apărut în fimul „Gone in 60 Seconds”, un Chevrolet Corvette C1 în valoare de 100.000 euro, un Dodge Challenger, un Chevrolet Impala din 1965, un Pontiac Trans Am și o mașină de pompieri din 1927, American LaFrance. Intrarea vizitatorilor este gratuită.
Sâmbătă, un juriu format din mai multe vedete, printre care DJ Hara, Rita Mureșan, Julia Jianu, va desemna automobilul câștigător al titlului „Cea mai frumoasă mașină”, iar, pe 31 mai, pe lângă Premiul publicului, se vor decerna cupe la următoarele categorii: „Cei mai mulți kilometri conduși până la eveniment”, „Cel mai gălăgios muscle car”, „Cel mai în vârstă automobil american”, „Cel mai lung automobil”, „Cea mai mare capacitate cilindrică” și „Cel mai original muscle car”.

La eveniment vor fi prezenți Roxana Ciuhulescu, Vladimir Drăghia, Corina – ea va susține un concert pe 30 mai, începând cu ora 16.00 -, DJ Hara, Rita Mureșan și Julia Jianu, dar și vedete din sport: cel mai bine cotat luptător de MMA din România, Ion Pascu, cvintuplul campion mondial la skanderberg la ambele brațe, Ion Oncescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button