REŢETE DE PAŞTE: OUĂ UMPLUTE IEPURAŞI

de:
17 apr. 2014
0 afișări
REŢETE DE PAŞTE: OUĂ UMPLUTE IEPURAŞI

REŢETE DE PAŞTE: OUĂ UMPLUTE IEPURAŞI. 

OUĂ UMPLUTE IEPURAŞI ingrediente:

5 oua

100 gr pate de casa

2 linguri maioneza

2 linguri mustar

masline

morcov

gogosari

marar

REŢETE DE PAŞTE: OUĂ UMPLUTE IEPURAŞI. Mod de preparare:

OUĂ UMPLUTE IEPURAŞI. Se fierb ouale si cand sunt gata se tin putin in apa rece pentru a se curata mai usor. Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei cand se pun la fiert, altfel exista riscul sa se crape coaja.

OUĂ UMPLUTE IEPURAŞI. Se taie un capacel in partea mai lata a oului si se scot cu grija galbenusurile. Se faramiteaza galbenusurile cu o furculita si se adauga pateul, maioneza si mustarul.

OUĂ UMPLUTE IEPURAŞI. Pateul trebuie sa fie la temperatura camerei ca sa se incorporeze bine in compozitie. Se freaca bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza compozitia si se adauga sare si piper dupa gust, scrie petitchef.ro.

REŢETE DE PAŞTE: OUĂ UMPLUTE IEPURAŞI. Se umplu ouale cu compozitia obtinuta si se dau putin la rece. In varful oului se face o crestatura in care se introduc urechile. Pentru a realiza chipul iepuraşului faceţi urechile din morcovi, ochii din masline, gura din gogosar si mustatile din marar. Tot din marar puteţi face iarba pentru decor.

Cookies