REŢETE DE PAŞTE: CIORBĂ DE MIEL
CIORBĂ DE MIEL ingrediente:
400 g carne de miel
o ceapa medie
2 morcovi medii
o telina mica
1 pastarnac mic
o legatura de ceapa verde, tocata
1/3 pahar de orez
o legatură de tarhon sau o lingura de tarhon in otet, tocata
½ cana de smantana
2 galbenusuri
½ legatura de patrunjel
7-8 boabe de piper negru
sare dupa gust
2 linguri de otet, sau dupa gust.
CIORBĂ DE MIEL REŢETA. Mod de preparare:
Se taie carnea in bucăţi mici, se opareste, apoi se pune la fiert in apa rece.
Zarzavatul se curata si se taie in felii. Se adauga impreuna cu orezul si cu boabele de piper peste carne (dupa ce s-a luat spuma de deasupra). Se fierbe la foc mic timp de 35-40 de minute, apoi se adauga tarhonul si ceapa verde, notează Realitatea.net.
Se aduga otetul si ouale batute cu smantana. Se ia de pe foc si se sareaza dupa gust.
REŢETĂ CIORBĂ DE MIEL. Se serveste presarata cu patrunjel tocat.
REŢETE DE PAŞTE: CIORBĂ DE MIEL