ȘTIRI

Retelele interne ale Blizzard au fost sparte. Milioane de informatii de autentificare au fost furate

Blizzard este compania care a avut mare succes, printre altele, cu jocuri precum World of Warcraft, Starcraft si Diablo. Acum, Blizzard anunta ca jucatorii din America de Nord ar trebui sa-si modifice datele cu care se autentificau pe servere. Nu se stie daca au fost furate datele de pe cardurile de credit sau alte informatii personale, informează știrileprotv.ro.

In mesajul transmis de seful Blizzard, Mike Morhaime, se spune ca intruziunea in retelele interne ale companiei a fost descoperita pe 4 august. Ancheta care a urmat a aratat faptul ca – oricine ar fi facut acest lucru – a copiat toata lista de e-mail-uri a user-ilor care intre pe Battle.net din China, potrivit BBC News.

Battle.net este adresa la care utilizatorii de World of Warcraft, Starcraft 2 si Diablo 3 intra pentru a-si administra conturile personale. Blizzard mai spune ca au mai fost accesate informatiile referitoare la „intrebarile de siguranta” si datele de acces ale celor din SUA, Canada, America Latina, Australia, Noua Zeelanda si sud-estul Asiei.

Cu toate acestea, Blizzard afirma ca informatiile furate nu sunt suficiente pentru ca hotii sa se poata autentifica pe Battle.net.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button