Rețeaua de iluminat din Parcul Titănel a fost modernizată. Bonus: Au fost instalate peste 30 de camere de video

17 ian. 2023
413 Afișari
Rețeaua de iluminat din Parcul Titănel a fost modernizată. Bonus: Au fost instalate peste 30 de camere de video
Rețeaua de iluminat din Parcul Titănel a fost modernizată. Bonus: Au fost instalate peste 30 de camere de video. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoita

Robert Negoiță anunță că rețeaua de iluminat din Parcul Titănel sau Titanii (cel de la policlinica Titan) a fost modernizată. Tot aici au fost instalate peste 30 de camere de supraveghere pentru siguranța bucureștenilor.

Rețeaua de iluminat din Parcul Titănel a fost modernizată

Aceste schimbări erau necesare. Lucrările au fost demarate la începutul lunii noiembrie 2022, iar termenul de finalizare anunțat de Primăria Sectorului 3 a fost data de 31 decembrie 2022.

Marți, 17 ianuarie 2023, primarul Sectorului 3 a anunțat prin intermediul unei postări pe Facebook că a fost modernizată rețeaua de iluminat din Parcul Titănel.

Lucrările au vizat întreaga rețea. Au fost înlocuiți toți stâlpii și au fost refăcute traseele de electroalimentare.

Astfel, în prezent, sunt amplasați 140 de stâlpi, dotați cu lămpi LED ce vor asigura un nivel ridicat de iluminare la o durată de viață mai îndelungată și cu un consum redus de energie.

Totodată, Robert Negoiță îi anunță pe bucureșteni că în Parcul Titănel au fost instalate peste 30 de camere video. Acestea sunt conectate direct la Dispeceratul de la Poliția Locală Sector 3.

Alte noutăți din Sectorul 3

Tot marți, 17 ianuarie, primarul Robert Negoiță a anunțat că, la intersecția bulevardului Energeticienilor cu strada Fizicienilor, urmează să fie amenajat un loc de joacă modern.

Primarul Sectorului 3 a declarat că locul de joacă ar trebui să fie gata, cel târziu, în luna mai.

„Acest bulevard important din Sectorul 3 a trecut prin transformări majore. Avem acum un trotuar pavat, multe noi locuri de parcare şi sute de copaci recent plantaţi. De asemenea, în această mică intersecţie pregătim un loc de joacă care sperăm să vă placă şi atunci când se va ameliora vremea vom începe amenajarea lui. Momentan aici nu este ceva să ne placă, dar promisiunea mea este că ceea ce vom realiza până cel târziu în luna mai vă va surprinde plăcut”, a declarat Robert Negoiță pe Facebook.

Cookies