Reţeaua de farmacii Dona a deschis un magazin online. Cum poţi primi gratuit un aparat de masaj

de:
20 mai 2015
0 Afișari
Reţeaua de farmacii Dona a deschis un magazin online. Cum poţi primi gratuit un aparat de masaj

Rețeaua de farmacii Dona a lansat magazinul online www.donaonline.ro, prin intermediul căruia vizează atragerea unui segment de public interesat de un canal alternativ de comunicare și vânzare. Magazinul online, în care s-au investit circa 40.000 de euro, vizează persoane active cu vârsta între 25 și 45 de ani, preocupate de sănătate și prevenție, dar și de aspectul lor și condiția fizică.

„Decizia este o continuare firească a proiectului de rebranding demarat în 2014, prin care se urmărește modernizarea imaginii brandului și alinirea la noul slogan – „o farmacie cum toate ar trebui să fie”. Inițiativa de lansare pe segmentul de vânzări online va fi dezvoltată în paralel cu planurile de extindere a rețelei de farmacii în toată țara”, anunţă compania, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

În prezent, reţeaua Dona numără peste 260 de farmacii, iar până la finalul anului viitor compania vizează atingerea unui număr de 300 de unități.

„Nu putem să evoluăm altfel decât urmând îndeaproape nevoile clienților noștri. Așa cum deschidem farmacii în orașe care sunt insuficient deservite, acum era momentul să le răspundem celor care ne-au cerut din ce în ce mai des în ultima perioadă un magazin online, cu acces la produse la doar un click distanță. După luarea deciziei de a investi în această nișă, a urmat desenarea proiectului, care a plecat tot de la nevoile clienților noștri. Nu în ultimul rând, clienții noștri se pot bucura de avantajele oferite de cardul de fidelitate DONA și în mediul online”, a declarat Radu Dumitrescu, Director de Marketing Farmaciile Dona, în comunicatul citat.

Până pe 31 mai inclusiv, clienții care vor plasa comenzi online în valoare de minimum 50 de RON vor putea beneficia de transport gratuit în întreaga țară, iar fiecare client va primi și câte un mini aparat de masaj, per comandă.

În ceea ce privește procesul de livrare, acesta se realizează în regim de curierat, în orice localitate din țară.

Dona este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, fiind prezentă pe piaţa locală de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar aproximativ 1,6 milioane de pacienţi din toată ţara. Compania are circa 2000 de angajaţi şi numără peste 250 de farmacii.

Cookies