Rețea de șantaj, destructurată de DNA la Poliția Sector 6

de:
31 aug. 2020
12 Afișari
Rețea de șantaj, destructurată de DNA la Poliția Sector 6

Potrivit unui comunicat al DNA, remis luni presei, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile în cazul unei femei, subcomisar de poliție în cadrul DGPMB – Poliția Sector 6 – pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Conform procurorilor, în octombrie 2019, inculpata i-ar fi cerut unui medic estetician de la o clinică privată suma de 15.000 de euro atât pentru ea, cât și pentru o altă persoană.

Banii ar fi fost ceruți pentru o fostă pacientă, „nemulțumită de intervenția chirurgicală efectuată de medic, amenințându-l totodată cu depunerea unei plângeri pentru malpraxis și cu comiterea unor acte de violență din partea pacientei și a prietenului acesteia”.

Ulterior, polițista a primit din partea medicului suma de 15.000 de euro, din care și-ar fi păstrat 5.000 de euro, restul fiind dat pacientei nemulțumite.

Procurorii au mai dispus luarea măsurii sechestrului asigurător asupra sumelor de 2.000 de euro și 16.100 lei, ridicate de la inculpată cu ocazia percheziției domiciliare.

„Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpata trebuie să respecte mai multe obligații între care să nu părăsească teritoriul României și să nu se aproprie și să nu comunice, pe nicio cale, cu persoanele menționate în ordonanță. Inculpatei i s-a atras atenția că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive”, se mai arată în comunicatul DNA.

Cookies