Rețea de proxenetism din București, destructurată de polițiști

de:
13 mai 2016
0 Afișari
Rețea de proxenetism din București, destructurată de polițiști

Joi, 12 mai a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

În perioada octombrie 2015 – mai 2016, poliţiştii Capitalei au documentat activitatea membrilor unui grup infracţional specializat în săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii, un bărbat şi o femeie, în perioada menţionată, au determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei unui număr de şase femei, obţinând astfel foloase patrimoniale.

La data de 12 mai a.c., au fost puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, persoanele implicate fiind conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 5.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, cu cei doi în cauză în stare de arest preventiv.

Cookies