Reţea de prostituţie cu livrare la domiciliu, destructurată de Poliţia Capitalei

de:
27 ian. 2011
13 Afișari
Reţea de prostituţie cu livrare la domiciliu, destructurată de Poliţia Capitalei

Poliţiştii bucureşteni au descoperit două apartamente din Bucureştei care funcţionau ca adevărate dispecerate pentru comandarea la domiciliu a unor prostituate. Anunţurile cu numerele erau publicate pe siteuri de internet, iar după ce se negociau la telefon tarifele, comenzile erau onorate la adresele clienţilor sau la diverse hoteluri.

În urma acţiunii poliţiei au fost reţinuţi un bărbat de 29 de ani şi două femei, de 32 de ani şi, respectiv, 29 de ani, care lucrau ca dispeceri. Ei sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. De asemenea, două tinere care lucrau ca prostituate, de 17 şi 22 de ani, sunt cercetate în stare de libertate pentru prostituţie.

Investigaţia poliţiştilor a pornit de la o plângere făcută pe data de 15 octombrie 2010 de către un bărbat în vârstă de 54 de ani. Acesta îşi comandase o prostituată, care pe lângă tariful negociat, a luat cu ea la plecare din casa bărbatului cu un ceas, un portofel, bani şi mai multe telefoane mobile.

Principalul suspect este o femeie de 24 de ani din judeţul Ilfov, în prezent dispărută de la domiciliu. Prin extinderea ulterioară a cercetărilor, poliţiştii au descoperit cele două dispecerate sexuale.

Cookies