ARHIVA B365

Reţea de hoţi, destructurată de poliţiştii bucureşteni

În fapt, poliţiştii bucureșteni au documentat, în perioada aprilie – iunie a.c., activitatea unui grup infracţional, format din șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, care ar fi comis mai multe furturi din locuințe, dar și dintr-o societate comercială, aflate în sectoarele 1 și 6 ale Capitalei.

Cu ocazia percheziţiilor domicilare efectuate, poliţiştii bucureşteni au depistat și condus, la sediul Secției 5 Poliție șase persoane, pentru continuarea verificărilor şi a stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Totodată, poliţiştii bucureşteni au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri, despre care există suspiciunea că ar fi provenit din comiterea furturilor.

Extinzând cercetările, polițiștii Capitalei au constatat faptul că unul dintre bănuiți ar mai fi intrat într-o societate comercială, de unde ar fi sustras un generator electric, în valoare de 17.000 de lei, prejudiciul fiind recuperat.

Poliția Capitalei continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat și complicitate la furt calificat, cu șase bărbați în stare de reținere, urmând a fi prezentați magistraților.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button