ARHIVA B365

Retailerul electro-IT DOMO a fost preluat de austriacul Eugen Petrov

„Am preluat noua pozitie in cadrul companiei avand o viziune clara asupra perspectivelor DOMO ca principal jucator pe piata de retail din Romania si Sud-Estul Europei. Obiectivul principal pe care mi-l propun ca actionar este sa conduc DOMO catre rezultate financiare pozitive. Cred in implicarea totala a fiecarui angajat al companiei si am incredere deplina in experienta echipei de management, in cunostintele si know-how-ul vestic adus de aceasta, precum si in leadeship-ul si viziunea lui Kim Koellner, ca CEO al DOMO Retail SA”, a declarat Eugen Petrov, potrivit Hotnews.ro.

Conform informatiilor din comunicatul de presa, „Eugen Petrov este cetatean austriac, absolvent al studiilor de master in economie, comert exterior si in domeniul bancar al Universitatii Economice din Viena (Vienna University of Economics and Business). Este fondator si managing partner in cadrul mai multor companii internationale cu birouri si filiale in tari membre ale Uniunii Europene si tari ale Comunitatii Statelor Independente, din domeniul productiei si comertului cu materii prime, resurse de energie si combustibili. De asemenea, Eugen Petrov este implicat si in servicii de consultanta financiara si de afaceri”.

Domo Retail este unul dintre cei mai importanti jucatori din retailul specializat in electronice, electrocasnice si IT&C din Romania, detinand o retea nationala formata din peste 90 de magazine, precum si platforma de retail online http://www.domo.ro.

Datele afisate la Ministerul de Finante arata ca firma Domo Retail a avut anul trecut o cifra de afaceri de 584,06 milioane lei si o pierdere neta de 42,3 milioane lei. Compania avea un numar mediu de 1022 de salariati in 2013.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button