Retailerul de mobilă JYSK deschide, joi, un nou magazin în Bucureşti

de:
07 apr. 2014
1 Afișari
Retailerul de mobilă JYSK deschide, joi, un nou magazin în Bucureşti

Compania Nova Imobiliare, cu capital britanic, ia in calcul dezvoltarea parcului de retail Colosseum din Chitila cu inca 15.000 metri patrati, dupa ce grupul danez de mobila JYSK a inchiriat un spatiu de 1.200 de metri patrati, relateaza Wall-Street.ro.

„Acest nou contract de inchiriere cu JYSK este o dovada a increderii in piata de retail din Bucuresti si in special in parcul Colosseum, care devine o destinatie comerciala din ce in ce mai proeminenta. Numarul de vizitatori si vanzarile inregistrate de chiriasi sunt in crestere. De exemplu, doar in aceasta luna, traficul a crescut cu 15% comparativ cu anul trecut. Luand in considerare acesti factori precum si noul contract de inchiriere incheiat cu JYSK, luam in calcul dezvoltarea parcului de retail cu inca 15.000 mp pentru a diversifica oferta de shopping catre clientii nostri”,  a declarat reprezentantul Nova Imobiliare.

Tranzactia a fost intermediata de JLL, agentul de inchiriere a proiectului. Colosseum Retail Park a fost inaugurat in 2011 si ofera 37.500 metri patrati de spatii comerciale, fiind situat in partea de nord-vest a Bucurestiului. Principalii chiriasi ai centrului sunt Carrefour, Leroy Merlin si Altex.

Cookies