ARHIVA B365

Restricţii rutiere pentru concertul Red Hot Chili Peppers

Brigada Rutieră a Capitalei va restricţiona traficul rutier din zona Arenei Naţionale, cu ocazia concertului Red Hot Chili Peppers. Începând cu orele 16:00 se va restricţiona traficul rutier pe: str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadion, şi pe bd. Pierre de Coubertin, între str. Vatra Luminoasă şi stadion.

Poliţiştii le recomandă bucureştenilor să utilizeze mijloacele de transport public pentru că în zona desfăşurării evenimentului nu sunt disponibile locuri de parcare. Celor care doresc să folosească autoturismele propriu pentru a ajunge la concert, oamenii legii le solicită să evite intrarea cu maşinile în perimetrul apropiat Arenei Naţionale şi să opteze pentru locuri de parcare îndepărtate.

„Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă”, se arată într-un comunicat remis de Brigada Rutieră a Capitalei.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button