ARHIVA B365

RESTRICŢII RUTIERE în Capitală, cu ocazia meciului ROMÂNIA – GRECIA, de AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015

ROMÂNIA – GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. Luni, 7 septembrie 2015, cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele naţionale ale României şi Greciei, de pe Stadionul „Naţional Arena”, vor fi instituite restricţii de circulaţie.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie, din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice, în sensul restricţionării şi fluidizării traficului, pe arterele din jurul stadionului.

ROMÂNIA – GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. Astfel, traficul rutier va fi restricţionat, gradual, de la ora 15:00, până la defluirea totală a spectatorilor, după cum urmează:
începând cu ora 15:00, gradual, pe Str. Tony Bulandra, cu excepţia mijloacelor R.A.T.B.;

– începând cu ora 15:30, gradual, pe Bd. Pierre de Coubertin, de la intersecţia cu Str. Vatra Luminoasă, până la intrarea în Stadionul „Naţional Arena”, cu excepţia mijloacelor R.A.T.B.;

– începând cu ora 17:00, gradual, pe Bd. Pierre de Coubertin, de la intersecţia cu Şos. Iancului, până la intrarea în Stadionul „Naţional Arena”, cu excepţia mijloacelor R.A.T.B., pe Bd. Basarabia – banda I de circulaţie, sensul dinspre Bd. Chişinău către Piaţa Hurmuzachi, pe Str. Vatra Luminoasă şi pe Str. Maior Coravu, precum şi pe străzile care acced către Str. Maior Coravu, dinspre Str. Vatra Luminoasă şi invers;

– la momentul defluirii spectatorilor, gradual, pe Bd. Basarabia, între Bd. Chişinău şi Piaţa Hurmuzachi, pe Str. Maior Coravu şi pe Str. Vatra Luminoasă.

Click pe imagine pentru rezoluţie maximă

RATB MODIFICĂ TRASEELE mai multor linii de transport în comun cu ocazia meciului ROMÂNIA – GRECIA

PROGRAM PRELUNGIT la metrou și RATB luni, pentru meciul ROMÂNIA-GRECIA, din PRELIMINARIILE EURO 2016

ROMÂNIA – GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016. Rute ocolitoare:

– Şos. Mihai Bravu – Şos. Iancului – Şos. Pantelimon;

– Bd. Unirii – Bd. Decebal – Şos. Mihai Bravu – Str. Baba Novac – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Basarabia.

„Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

Harta cu restricţiile poate fi consultată pe site-ul Brigăzii Rutiere, www.brigadarutiera.ro”, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

ROMÂNIA – GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016ROMÂNIA VS GRECIA, AZI, LUNI, 7 SEPTEMBRIE. Cum se face accesul spectatorilor pe Arena Naţională


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button