ARHIVA B365

RESTRICŢII ÎN TRAFIC pe mai multe străzi din Bucureşti, în următoarele zile

Vineri, 6 mai – paradă

În data de 06.05.2016, începând cu orele 15.00, până în data de 07.05.2016, orele 01.00, se va restricţiona circulaţia rutieră pe Bd. Unirii, ambele sensuri, între Bd. I.C. Brătianu şi Bd. Libertăţii şi pe Bd. Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunile Unite.

Rute ocolitoare:

Splaiul Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Calea 13 Septembrie;
Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Rond Coşbuc – Bd. Regina Maria – Bd. I.C. Brătianu.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a circulaţiei rutiere şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

CITEŞTE ŞI RATB anunță MODIFICĂRI pe mai multe TRASEE în această săptămână

Sâmbătă, 7 mai – miting

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, la data de 07.05.2016, în intervalul orar 11.00 – 13.00 va avea loc în Piaţa Victoriei un miting de protest, în zona delimitată de: prelungirea Bd. Aviatorilor – Şos. Kiseleff – breteaua R.A.T.B. care face legătura între cele două artere menţionate anterior – prelungirea Bd. Iancu de Hunedoara.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule:
* să evite pe cât posibil deplasarea în zonă;
* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate;
* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Duminică, 8 mai – maraton

În data de 08.05.2016, în intervalul orar 10:00 – 10:30, se va desfăşura un maraton ciclist pe traseul: parcarea Clubului de Echitaţie Felix Ţopescu – Aleea Privighetorilor – Str. Vadul Moldovei – Str. Padina – pădurea Băneasa.

Comisia Tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti a avizat favorabil desfăşurarea evenimentului, iar circulaţia rutieră se va închide, astfel:

între 10:00 – 10:10 pe aleea Privighetorilor;
între 10:10 – 10:30 pe Str. Vadul Moldovei şi pe Str. Padina.

Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de biciclişti şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Citeşte şi Trafic restricționat duminică în București pentru Crosul veteranilor

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button