ÎN BUCUREȘTI

Restricții în București de Florii. Ce a anunțat Poliția Capitalei astăzi. Se vor da amenzi

Poliția anunță restricții în București de Florii. Oamenii legii au informat că deși pentru aceste zile există o mică relaxare, tot se vor da amenzi pentru anumite abateri de la legea în vigoare în timpul stării de alertă.

Restricții în București de Florii. Poliţia Capitalei a anunţat că agenţii vor acţiona în perioada Floriilor şi în zonele destinate grătarelor şi reaminteşte populaţiei că circulaţia în grupuri de peste 6 persoane este interzisă în această perioadă din cauza pandemiei.

Poliţiştii vor acţiona, în perioada premergătoare şi în perioada sărbătorilor de Florii, în zonele lăcaşurilor de cult şi a cimitirelor, dar şi în zonele de agrement precum Pădurea Băneasa, zona Lacului Morii şi zona Lacului Văcăreşti.

Restricții în București de Florii. Ce amenzi se pot da

Poliţiştii reamintesc populaţiei că formarea grupurilor mai mari de şase persoane care nu aparţin aceleiaşi familii se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 2.500 lei.

„Poliţia Capitalei, în perioada premergătoare şi în perioada sărbătorilor de Florii, va acţiona cu efective sporite în principalele zone aglomerate tocmai pentru a descuraja faptele de natură penală şi contravenţională. Poliţia Capitalei va acţiona în zonele aglomerate cum ar fi: centre comerciale, pieţe şi, pe lângă verificările privind respectarea legislaţiei privind prevenirea şi combaterea COVID-19, verificări vor fi efectuate şi pentru modul în care sunt transportate, depozitate şi comercializate produsele alimentare, în special produsele din peşte şi din carne de peşte, produse foarte căutate în această perioadă”, a transmis Ciprian Romănescu, la Poliţia Capitalei, citat de Agerpres.

Poliţiştii vor fi prezenţi în zonele lăcaşurilor de cult şi a cimitirelor, dar şi în zonele de agrement, cum ar fi zonele destinate efectuării picnicurilor sau grătarelor – Pădurea Băneasa, zona Lacului Morii, zona Lacului Văcăreşti.

„Poliţiştii vor fi prezenţi în astfel de locaţii. Scopul nostru nu este să amendăm, ci să prevenim răspândirea virusului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button