Restricții de trafic temporare. Două bulevarde din București sunt vizate

20 sept. 2021
328 afișări
Restricții de trafic temporare. Două bulevarde din București sunt vizate
Restricții de trafic temporare. Două bulevarde din București sunt vizate

Restricții de trafic temporare. Două bulevarde din București sunt vizate, iar anunțul a fost făcut de Apa Nova. Vor avea loc lucrări pentru remedierea unei avarii.

Restricții de trafic temporare. Două bulevarde din București sunt vizate, potrivit informațiilor oficiale transmise de Apa Nova.

Restricții de trafic temporare

Apa Nova a transmis că începând de luni, 20 septembrie 2021, vor exista restricții temporare de circulație pe două bulevarde din București. Mai exact, vizate sunt Bulevardul Lascăr Catargiu și Strada Preciziei.

Recomandăm și: Probleme cu căldura în București și iarna asta. Care va fi cea mai afectată zonă

Aceste restricții au loc pentru a remedia o avarie identificată la rețeaua publică de canalizare, dar și pentru a extinde rețeaua publică de apă potabilă Apa Nova.

Astfel, restricțiile temporare de trafic vizează Bulevardul Lascăr Catargiu din Sectorul 1 al Capitalei, mai exact, banda a III-a de circulație.

Luni, 20 septembrie 2021, începând cu ora 20:00, se instituie restricții de circulație pe Bulevardul Lascăr Catargiu, a III-a bandă de circulație, în apropiere de Piața Romană, sensul de mers dinspre Piața Victoriei către Piața Romană. Echipele Apa Nova vor lucra pentru a remedia o avarie identificată la rețeaua publică de canalizare.

Două bulevarde din București sunt vizate

Totodată, vor exista restricții temporare de trafic ce vizează Strada Preciziei din Capitală. Apa Nova lucrează pentru extinderea rețelei publice de apă potabilă din Municipiul București.

Recomandăm și: Termoenergetica începe luni încărcarea cu apă a instalațiilor de energie termică. Ce sunt rugați bucureștenii să facă

Astfel, în perioada 21 septembrie 2021, ora 11:00 – 21 octombrie 2021, traficul va fi restricționat pe Strada Preciziei, porțiunea de drum aflată între depoul STB Militari și imobilul cu nr. 13B (aproximativ 350 metri). În urma acestor restricții urmează să fie finalizate lucrările de extindere a rețelei publice de apă potabilă. Traficul rutier de pe Strada Preciziei se va desfășura alternativ pe o bandă de circulație, cu ajutorul unor semafoare electrice.

Brigada Rutieră București le solicită șoferilor să circule cu prudență și să respecte semnificația tuturor indicatoarelor rutiere montate în zonă, temporar. De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să respecte semnalele polițiștilor rutieri.

Și pietonii sunt rugați să traverseze strada doar prin locurile special semnalizate și să respecte culoarea semafoarelor, să circule doar pe trotuar și să nu staționeze pe șosea, a transmis Apa Nova prin intermediul unui comunicat.

Cookies