Restricții de trafic și de parcare în București. În perioada 26 sept-14 oct are loc Conferința Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor

22 sept. 2022
3321 Afișari
Restricții de trafic și de parcare în București. În perioada 26 sept-14 oct are loc Conferința Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor
Restricții de trafic și de parcare în București. În perioada 26 sept-14 oct are loc Conferința Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor. Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

În perioada 26 septembrie-14 octombrie, la București, va avea loc Conferința Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor. Astfel, Primăria Capitalei anunță că vor exista existra restricții de trafic și de parcare pentru autoturisme.

Restricții de trafic și de parcare în București

România organizează cea de-a 21-a ediție a Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (ITU PP 22), la București, în perioada 26 septembrie-14 octombrie. Evenimentul are o importanță majoră pentru sectorul tehnologiei informației și comunicațiilor, la nivel mondial.

Astfel, pentru ca evenimentul să se desfășoare în cele mai bune condiții, Municipalitatea transmite că vor exista restricții de trafic și de parcare în București, în intervalul orar 07:00-19:00:

 • pe Bulevardul Națiunile Unite, Bulevardul Libertății, Calea 13 Septembrie și Strada Izvor, va fi instalat un perimetru de trafic delimitat doar pe prima bandă, de jur împrejurul Palatului Parlamentului în vederea fluidizării traficului.
 • pe Calea 13 Septembrie, între Strada Uranus și Bulevardul Libertății – banda I de circulație;
 • pe Bulevardul Libertății (între Calea 13 Septembrie și Calea Rahovei – benzile I, II și III de circulație, sensul de mers către rond Coșbuc);
 • pe aleile de acces din Calea 13 Septembrie și Calea Rahovei de la Academia Română;
 • pe aleile de acces către parcarea Patriarhiei Române de la Catedrala Mântuirii Neamului;
 • parcarea George Enescu;
 • parcarea Sala Palatului;
 • parcarea pentru autocare din zona Izvor/Hașdeu (intersecție str. Izvor cu str. B. P. Hașdeu) ;
 • parcarea restaurantului Cina;
 • parcarea Piața Libertății (Fântâna Zodiac);
 • parcarea de la intersecția Bulevardului Libertății cu Bulevardul Națiunile Unite, în proximitatea sediului Poliției Locale și locurile de parcare din proximitatea hotelului J. W. Mariott.

„La eveniment se reunesc delegații din cele 193 de state membre pentru a decide viitorul organizației în ansamblul său, determinând astfel capacitatea sa de a influența dezvoltarea domeniului IT&C la nivel global”, transmite Primăria Capitalei.

Reamintim că, mai mulți copaci din curtea Palatului Parlamentului au fost tăiați pentru a face loc organizării unui eveniment ANCOM care presupune întinderea unui cort pentru 2000 de invitați.

Cookies