ARHIVA B365

Restricţii de trafic pentru meciul dintre Dinamo şi FCSB, DUMINICĂ

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, traficul rutier, cu excepţia STB, va fi restricţionat începând cu ora 18.00, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, pe strada Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea pe Arena Naţională, pe str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion, pe strada Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu, pe strada Vasile Şerbănică, între acces Arena Naţională şi Bd. Basarabia, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în aceste tronsoane.

Citeşte şi DINAMO-FCSB, trei derby-uri în şapte zile. Două partide s-au jucat deja, scorul e 1-1, dar meciul decisiv e duminică FOTO

Poliţiştii rutieri solicită şoferilor să renunţe la propriile maşini şi să folosească transportul în comun pentru a evita blocajele în trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor din trafic şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri.

Meciul Dinamo – FCSB, din etapa a XV-a a Ligii I, va avea loc, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button