Restricții de trafic în sudul Bucureștiului. Șoferii vor circula pe o singură bandă, timp de o săptămână

12 mai 2022
7757 Afișari
Restricții de trafic în sudul Bucureștiului. Șoferii vor circula pe o singură bandă, timp de o săptămână
Restricții de trafic în sudul Bucureștiului. Șoferii vor circula pe o singură bandă, timp de o săptămână. Sursa foto: Pexels

Începând de sâmbătă, 14 mai 2022, în sudul Bucureștiului vor exista restricții de trafic. Se lucrează la pasajul din zona Metalurgiei, iar șoferii vor circula pe o singură bandă, timp de o săptămână.

Restricții de trafic în sudul Bucureștiului

Primăria Sectorului 4 le transmite bucureștenilor că traficul va fi restricționat, ca urmare a lucrărilor de cofrare a zidului de sprijin pentru rampa pasajului rutier suprateran „Europa Unită”, ce se construiește în zona Metalurgiei. Astfel, urmează o perioadă în care traficul rutier se va desfășura în condiții ceva mai speciale.

Restricțiile de trafic încep de sâmbătă, 14 mai 2022 și vor dura o săptămână. Traficul de la intersecția Bulevardului Alexandru Obregia cu strada Turnu Măgurele, pe sensul de mers către Șoseaua Giurgiului, se va desfășura pe o singură bandă. Unica bandă va fi marcată corespunzător.

Șoferii vor circula pe o singură bandă, timp de o săptămână

Reprezentanții Primăriei S4 îi roagă pe șoferi să ocolească zona aceasta în perioada menționată, în măsura posibilităților. Șoferii care nu au cum să ocolească zona lucrărilor de la pasajul rutier suprateran „Europa Unită”, sunt sfătuiți să circule cu atenție și să respecte semnele de circulație.

Lucrările la pasajul „Europa Unită” din Sectorul 4 al Capitalei au început în februarie, 2022, iar lucrările ar trebui, teoretic, să fie finalizate în 18 luni.

Extrem de important pentru toți bucureștenii, noul pasaj rutier suprateran este construit la intersecția dintre Bulevardul Metalurgiei cu Strada Turnu Măgurele. Acesta va avea o lungime de peste 650 de metri și două benzi pe fiecare sens de circulație. Scopul pasajului este acela de a fluidiza traficul rutier într-una dintre cele mai circulate zone din partea de sud a Bucureștiului, transmite Primăria Sectorului 4.

Pasajul care va purta numele de „Europa Unită” costă aproximativ 18 milioane de euro.

Cookies