Restricții de trafic în Sectorul 3. Începând de joi se lucrează la pasajul spre și dinspre A2 București-Constanța

28 sept. 2022
9534 afișări
Restricții de trafic în Sectorul 3. Începând de joi se lucrează la pasajul spre și dinspre A2 București-Constanța
Restricții de trafic în Sectorul 3. Începând de joi se lucrează la pasajul spre și dinspre A2 București-Constanța. Sursa foto: Primăria Sectorului 3

Începând de joi, 29 septembrie, vor exista restricții de trafic în Sectorul 3, în zona intersecției bulevardului Theodor Pallady cu strada Drumul între Tarlale.

Restricții de trafic în Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 anunță că se vor executa lucrări la pasajul spre și dinspre A2, iar traficul rutier în zona intersecției bulevardului Theodor Pallady cu strada Drumul între Tarlale va fi restricționat începând de joi, 29 septembrie 2022.

Astfel, ieșirea spre București din strada Drumul între Tarlale se va face prin breteaua special amenajată în acest sens și care este marcată corespunzător.

Aceeași bretea va fi folosită și de șoferii care circulă către Sat Cațelu sau care se îndreaptă spre Autostrada A2, dinspre Drumul între Tarlale. După ce vor ieși din bretea spre bulevardul Theodor Pallady, conducătorii auto vor putea întoarce la intersecția cu strada Balta Albina.

Tot la intersecția bulevardului Theodor Pallady cu strada Balta Albina vor putea întoarce și șoferii care vin dinspre Autostrada A2 și care vor să facă stânga către sat Cățelu.

Șoferii care vin dinspre București și vor să intre pe șos. Drumul între Tarlale, vor putea întoarce la intersecția cu șoseaua de Centură.

„Ne cerem scuze pentru disconfort și vă mulțumim pentru înțelegere”, anunță Primăria Sectorului 3 într-un comunicat de presă.

Cookies