Restricții de trafic în București. Saga Music Festival închide câteva bulevarde în perioada 10 – 12 septembrie

08 sept. 2021
2505 afișări
Restricții de trafic în București. Saga Music Festival închide câteva bulevarde în perioada 10 - 12 septembrie
Restricții de trafic în București. Saga Music Festival închide câteva bulevarde în perioada 10 - 12 septembrie

Restricții de trafic în București. Saga Music Festival închide câteva bulevarde în perioada 10 - 12 septembrie 2021, anunță Primăria Capitalei.

Restricții de trafic în București. Saga Music Festival închide câteva bulevarde în perioada 10 – 12 septembrie, potrivit informațiilor oficiale transmise de Primăria Municipiului București (PMB).

Restricții de trafic în București

În perioada 10 – 12 septembrie 2021 are loc Saga Music Festival în București, la Romaero. Cu ocazia desfășurării acestui eveniment, Comisia Tehnică de Circulație a aprobat mai multe restricții de circulație. Astfel:

  • Începând de miercuri, 8 septembrie și până duminică, 12 septembrie – traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Ficusului, porțiunea de drum aflată între Bulevardul Aerogării și accesul în incinta Romaero.
  • În perioada 10 septembrie, ora 00:00 și până pe 13 septembrie, ora 05:00 – traficul rutier va fi restricționat pe calea de rulare a tramvaiului, pe Bulevardul Aerogării, porțiunea de drum aflată între Strada Nicolae Caramfil și Șoseaua București – Ploiești.
  • În zilele 10 – 11 septembrie, 11 – 12 septembrie, 12 – 13 septembrie, între orele 12:00 – 05:00 – traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Aerogării, porțiunea de drum aflată între Strada Nicolae Caramfil și Șoseaua București – Ploiești.

Recomandăm și: SAGA Festival. Va avea loc într-un spațiu mult mai mare și neconvențional din București

Saga Music Festival închide câteva bulevarde în perioada 10 – 12 septembrie

Organizatorii festivalului din Capitală vor asigura o bandă specială pentru deplasarea autospecialelor în regim de urgență, pe Bulevardul Aerogării, pe sensul dinspre DN1 spre Strada Nicolae Caramfil.

De asemenea, pe Bulevardul Aerogării, între DN1 și Bulevardul Ficusului, autobuzele STB vor avea asigurat accesul pentru retragerea la autobază.

Recomandăm și: Masked Wolf, artistul cunoscut pentru piesa „Astronaut in the Ocean”, vine pentru prima dată în București, la SAGA Festival

În același timp, începând de miercuri, 8 septembrie și până duminică, 12 septembrie (până la terminarea Saga Music Festival), vor fi rezervate parcările aflate pe Bulevardul Ficusului, porțiunea de drum aflată între Strada Nicolae Caramfil și accesul în incinta Romaero și de pe Bulevardul Aerogării, între Bulevardul Ficusului și Șoseaua București – Ploiești.

Saga trebuia să aibă loc în Parcul Izvor din inima Bucureștiului. Dar, cu doar trei săptămâni înainte de începerea festivalului, organizatorii au anunțat că evenimentul va avea loc într-un spațiu mult mai mare și mai neconvențional, la Romaero.

Cookies