Restricții de trafic în București. Mai multe evenimente au loc în weekend

02 sept. 2021
623 afișări
Restricții de trafic în București. Mai multe evenimente au loc în weekend
Restricții de trafic în București. Mai multe evenimente au loc în weekend

Restricții de trafic în București. Mai multe evenimente au loc în weekend (4 și 5 septembrie). Haideți să vedem intervalul orar și bulevardele închise din oraș.

Restricții de trafic în București. Mai multe evenimente au loc în weekend. Mai jos găsiți lista evenimentelor, dar și intervalul orar și străzile care vor fi închise în Capitală.

Restricții de trafic în București

La sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de 4 și 5 septembrie 2021, vor avea loc mai multe evenimente în București:

  • „Turul României 2021”,
  • „OMV PETROM BUCHAREST HALF MARATHON 2021”,
  • meciul de fotbal dintre România și Liechtenstein,
  • „Festivalul Nostalgia”.

Acestea presupun o serie de restricții de trafic, potrivit informațiilor oficiale transmise de Primăria Municipiului București.

Mai multe evenimente au loc în weekend

I. „Turul României 2021”. Evenimentul este organizat de Federația Română de Ciclism. Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții bune, se vor institui restricții de trafic, astfel:

Sâmbătă, 04 septembrie. Rondul de pe Șoseaua Kiseleff va fi închis în intervalul orar 11:00 – 17:00 pentru amenajarea zonei de sosire, dar și pentru ceremonia de premiere a câștigătorilor competiției.

Între orele 15:00 – 17:00, se va restricționa circulația pe banda I pe traseul DN1 – Șos București Ploiești – Casa Presei Libere – Arcul de Triumf – Rond Șoseaua Kiseleff, pentru intrarea în Capitală a caravanei cicliste sub supravegherea echipelor Brigăzii Rutiere. Traficul rutier pe acest traseu se va desfășura pe celelalte benzi de circulație, sub îndrumarea Brigăzii Rutiere.

Duminică, 05 septembrie. Va avea loc finala competiției „Turului României”, traficul rutier va fi închis între orele 10:30 – 21:00, după cum urmează:

– între orele 10:30 – 13:00, închidere traseu alveolele Kiseleff – Piața Arcului de Triumf (fără să se blocheze intersecția) – și retur pentru cursa copiilor;

– între orele 15:00 – 17:00 va avea loc finala competiției „Turului României” pe traseul alveolele Kiseleff – Șos Kiseleff – Arcul de Triumf – Șos. Regele Mihai I – cu întoarcere la Piața Presei Libere – retur.

– între orele 17:00 – 18:30, participanții vor fi premiați în rondul de pe Șoseaua Kiseleff;

– între orele 18:30 – 21:00, „dezafectare și defluire totală a participanților și a carosabilului”, transmite PMB.

II. „OMV PETROM BUCHAREST HALF MARATHON 2021”. Restricții despre care găsiți toate informațiile necesare aici: Trafic restricționat în weekend. Semimaratonul Bucureștiului închide câteva bulevarde

III. Meciul de fotbal dintre România și Liechtenstein. Are loc duminică, în data de 5 septembrie 2021, pe Arena Națională. Pentru o bună desfășurare a meciului vor fi instituite restricţii rutiere, astfel:

– de la ora 12:00, pe bd. Pierre de Coubertin, între str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Arena Natională, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

– de la ora 15:00, pe str. Toni Bulandra, între Vatra Luminoasă şi rond str. Maior Coravu;

STB va devia mijloacele de transport în comun pe str. Vatra Luminoasă, iar capătul liniilor va fi mutat direct în depoul aflat pe str. Tony Bulandra în data de 5 septembrie 2021, începând cu ora 15:00.

Sâmbătă, 4 septembrie, începând cu ora 07:00, mașinile nu vor mai avea voie să parcheze în zona intrării din bd. Basarabia a Stadionului Arena Națională.

Recomandăm și: România – Liechtenstein pe Arena Națională. Liber la bilete pentru suporterii naționalei

IV. Festivalul Nostalgia. Evenimentul are loc pe Strada Lipscani din centrul Capitalei. Traficul rutier va fi restricționat începând de joi și până duminică ( 2 – 5 septembrie 2021), pe Str. Lipscani între intersecția cu str. Domnița Anastasia și Calea Victoriei.

Cookies