Restricții de circulație pentru meciul FCSB-Dinamo București. Va fi afectat traficul din zona Stadionului „Arcul de Triumf”

21 iul. 2023
447 afișări
Restricții de circulație pentru meciul FCSB-Dinamo București. Va fi afectat traficul din zona Stadionului „Arcul de Triumf”
Restricții de circulație pentru meciul FCSB-Dinamo București. Va fi afectat traficul din zona Stadionului „Arcul de Triumf” | Sursă foto: Inquam Photos George Călin

În acest weekend are loc meciul de fotbal dintre echipele FCSB și Dinamo București. Pentru a permite buna desfășurare a evenimentului, Brigada Rutieră București va institui restricții de circulație în zona stadionului.

Meciul FCSB-Dinamo aduce restricții de circulație în București

Sâmbătă, 22 iulie 2023, Capitala va fi acaparată de meciul de fotbal dintre echipele FCSB – Dinamo București. Mii de persoane încearcă să facă rost de un bilet pentru a lua parte la evenimentul sportiv ce are loc pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Astfel că, Brigada Rutieră a decis să instituie restricții de circulație în zona stadionului. Măsura este luată pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului, transmite InfoTraficRomânia.ro.

De asemenea, măsura vizează și asigurarea siguranței suporterilor și a traficului. Iată care sunt restricțiile ce vor fi instituite:

Restricționarea graduală a circulație pe breteaua laterală:

  • De la ora 13:00, circulația pe breteaua laterală ce face legătura între Str. Alexandru Constantinescu și Bd. Mărăști se va restricționa treptat.
  • Măsura are rolul de a minimiza fluxul de trafic în jurul stadionului.

Restricționarea opririi/staționării mașinilor pe banda I – Str. Alexandru Constantinescu:

  • De la ora 15:00, oprirea și staționarea mașinilor nu va mai fi permisă, pe banda I a străzii Alexandru Constantinescu. Este vizat segmentul din dreptul stadionului, sens dinspre Arcul de Triumf – spre Bulevardul Mărăști.
  • Măsura are rolul de a fluidiza traficul din zona și de a evita aglomerația înainte și după meci.

Restricționarea opririi/staționării mașinilor pe breteaua laterală:

  • De la ora 15:00, oprirea și staționarea va fi restricționată pe breteaua laterală ce face legătura dintre strada Alexandru Constantinescu și Bulevardul Mărăști.
  • Este o măsură suplimentară pentru a asigura deplasare în siguranță a suporterilor.

Recomandări pentru șoferi

Brigada Rutieră a transmis mai multe recomandă pentru rezidenți și pentru șoferii care vor trece prin zona Stadionului „Arcul de Triumf”. Iată care sunt acestea:

  • Bucureștenilor li-se recomandă să ia în considerare folosirea transportului public.
  • Șoferilor li-se recomandă să planifice rute alternative,
  • Să conducă cu prudență.

Suporterilor ce vin la meci cu mașina, le este recomandat să se intereseze de restricțiile instituite și să parcheze vehiculele în locuri permise. În caz contrat, aceștia riscă să fie amendați.

Te-ar mai putea interesa și: 

Cookies