Restricții de circulație pe Strada Știrbei Vodă din Sectorul 1. Se intervine la o avarie în rețeaua de gaze din zonă

21 mai 2024
391 afișări
Restricții de circulație pe Strada Știrbei Vodă din Sectorul 1. Se intervine la o avarie în rețeaua de gaze din zonă
Restricții de circulație pe Strada Știrbei Vodă din Sectorul 1. Se intervine la o avarie în rețeaua de gaze din zonă | Sursă foto: Agerpres

Brigada Rutieră București le-a transmis în această dimineața șoferilor că o nouă serie de restricții de circulație vor fi instituite în Capitală, pe Strada Știrbei Vodă. Acestea intervin pentru a permite efectuarea unor lucrări în zonă.

Restricții de circulație Strada Știrbei Vodă

Marți, 21 mai 2024, se instituie restricții temporare de trafic pe Strada Știrbei Vodă din Sectorul 1, la intersecția cu Splaiul Independenței.

Conform informațiilor transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, Brigada Rutieră București a luat această decizie pentru a permite efectuarea unor lucrări pentru remedierea unei avarii ce a apărut la rețeaua de gaze naturale din zonă.

Modificarea își va produce efectele începând cu ora 10:00. Astfel că, traficul se va desfășura, după cum urmează:

Traficul se va desfășura pe două benzi de circulație pe fiecare sens de deplasare de pe Strada Știrbei Vodă.

Polițiștii nu au transmis o dată exactă la care urmează să fie ridicare aceste restricții temporare din Sectorul 1 al Capitalei.

Sunt restricții și pe Șoseaua București-Ploiești

Tot începând de astăzi, 21 mai 2023, Metrorex a anunțat că traficul rutier va fi restricționat pe banda 1 de pe breteaua ce este cuprinsă între Strada General Ștefan Holban și Selgros Cash & Carry.

Această modificarea este făcută pentru a permite realizarea unor lucrări din cadrul contractului de execuție:

  • „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare și execuție structură de rezistență stații, galerii și tuneluri. Lotul 1. – 1Mai-Tokyo”.

Mai precis, sunt efectuate lucrări la viitoarea stație de metrou „Aeroportul Băneasa”, de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud.

În acest context, STB a anunțat că stația de autobuz „Drumul Mătăsii”, aflată în mod normal la intersecția dintre Străzii General Ștefan Holban cu Șoseaua București-Ploiești va fi relocată.

În această stație opresc liniile:

  • 203, 261, 304, 403, 441, 441B, 442, 443, 444, 446, 447, 447B, 448 și 477.

Astfel că, stația se va afla la o distanță de 100 – 150 de metri de amplasamentul inițial, spre Otopeni.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies