Restricții de circulație pe Șoseaua Petricani, pe ambele sensuri. Încep lucrările la a doua barieră de cale ferată de pe magistrala București-Constanța

05 ian. 2023
213 Afișari
Restricții de circulație pe Șoseaua Petricani, pe ambele sensuri. Încep lucrările la a doua barieră de cale ferată de pe magistrala București-Constanța
Sursa: Agerpres

Traficul rutier va fi restricționat, vineri, 6 ianuarie, pe Șos. Petricani, pe ambele sensuri de deplasare, pe segmentul de drum cuprins între intersecția cu Bd. Dimitrie Pompeiu și linia de cale ferată. În zonă se fac lucrări de reabilitare a trecerilor la nivel cu calea ferată pe magistrala București-Constanța.

După ce miercuri dimineață au fost lucrări la bariera de pe Șoseaua Andronache, vineri urmează să înceapă un șantier la bariera Petricani, tot cu închiderea circulației auto pe perioada lucrărilor.

Intervalul orar în care se aplică vineri, 6 ianuarie, restricțiile pe Șoseaua Petricani este 7.00 – 21.00.

Brigada Rutieră recomandă participanților la trafic să evite deplasarea în zonă, să circule cu atenție sporită, să respecte semnalizarea rutieră temporară.

 

CFR SA, amendată de Poliția Rutieră pentru șantierul de la bariera Andronache

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a început de miercuri dimineață lucrările de reparații la barierele de pe șoselele Andronache și Petricani, la trecerea la nivel cu Magistrala 800 București-Constanța.

Pentru că nu au fost semnalizate corespunzător lucrările de pe Șoseaua Andronache, Poliția Rutieră a amendat, miercuri, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA. Amenda aplicată administratorului infrastructurii feroviare din România a fost cea minimă, în valoare de 3.045 de lei.

Îți recomandăm și:

Cookies