Restricții de circulație pe Șos. Colentina – Str. Doamna Ghica, începând de vineri, 11 noiembrie. Ce anunță Brigada Rutieră

10 nov. 2022
1270 Afișari
Restricții de circulație pe Șos. Colentina - Str. Doamna Ghica, începând de vineri, 11 noiembrie. Ce anunță Brigada Rutieră

Restricții de circulație în București, anunțate de Brigada Rutieră, începând de vineri, 11 noiembrie, pe Șos. Colentina la intersecție cu Str.Doamna Ghica.

Astfel, traficul rutier de pe Șos. Colentina din București, la intersecție cu Str. Doamna Ghica, va fi deviat pe sensul către Obor, iar vehiculele vor circula pe linia de tramvai 21, care va fi suspendată.

Șoferii sunt anunțați de către Brigada Rutieră care sunt schimbările din intersecție, întrucât în zonă au loc lucrări la construcția Pasajului Doamna Ghica, la care se montează piesele mari din tablierul metalic.

Restricțiile de circulație:

– pe Șos. Colentina, la intersecție cu Str. Doamna Ghica, pe sensul către Obor, traficul auto va fi deviat pe linia de tramvai, fiind asigurate astfel 2 benzi de circulație.

– se va asigura o bandă de circulație destinată virajului la dreapta de pe Șos. Colentina pe Str. Doamna Ghica, sensul către Șos. Petricani.

Ce recomandă Brigada Rutieră

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să traverseze strada doar prin locurile marcate și semnalizate corespunzător sau la culoarea verde a semaforului electric, numai după ce s-au asigurat temeinic, iar intenția lor de traversare a fost observată si înțeleasă de către conducătorii auto.

Stadiul lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica. Ce schimbări sunt pentru locuitorii din zonă

Nicușor Dan, care a vizitat în această săptămână șantierul din București, a transmis că lucrările la Pasajul Doamna Ghica intră într-o nouă etapă: începând din data de 11 noiembrie se va monta porțiunea de pod care traversează intersecția, etapă pentru care se instituie seria de restricții de trafic provizorii.

Pentru porțiunea dinspre bd. Tei elementele metalice sunt deja în șantier și se estimează că într-o lună se vor monta până aproape de centrul intersecției.

Pentru locuitorii din zonă, de vineri, provizoriu, tramvaiul 21 va fi înlocuit cu linia de autobuz 621, iar pe sensul către centrul orașului mașinile vor circula pe linia de tramvai.

Echipajele poliției locale București, împreună cu poliția locală sector 2 se vor afla în zonă pentru fluidizarea traficului și vor face tot posibilul ca circulația în zonă să fie cât mai puțin timp afectată.

Îți mai recomandăm și:

Cookies