RESTRICŢII de circulaţie, pe drumul spre munte, până la jumătatea lunii noiembrie

de:
16 sept. 2015
0 Afișari
RESTRICŢII de circulaţie, pe drumul spre munte, până la jumătatea lunii noiembrie

Podul de la Predeal a intrat în reparaţii în această săptămână. Se lucrează pe sensul de mers dinspre Braşov spre Bucureşti. Muncitorii înlocuiesc asfaltul, dar şi parapetele de pe marginea drumului, notează Digi24.

Lucrările au început încă din luna iulie, dar pentru că a fost perioada concediilor şi traficul s-a intensificat, munca pe şantier a fost oprită. Acum, muncitorii au revenit la lucru şi trebuie să finalizeze lucrarea până pe 15 noiembrie.

Până la sfârşitul toamnei pe această porţiune se va circula cu restricţii, alternativ, pe o singură bandă. Blocajele sunt, astfel, inevitabile. Restricţii sunt, de această dată, doar în timpul săptămânii, sâmbăta și duminica se va circula ca de obicei.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale anunţă că restricţiile de circulaţie sunt valabile doar în timpul săptămânii.

„În intervalul cuprins între ziua de vineri, ora 14:00 şi luni, ora 06:00 şi pe perioada sărbătorilor legale, traficul rutier se va desfăşura în condiţii normale”, precizează CNADNR.

Podul de la Predeal a fost refăcut în întregime acum 15 ani, însă de atunci n-a mai fost reparat niciodată.

Cookies