Restricții de circulație pe DN1. Traficul va fi dat peste cap până în luna mai, anunță Poliția Rutieră

18 mart. 2022
3379 afișări
Restricții de circulație pe DN1. Traficul va fi dat peste cap până în luna mai, anunță Poliția Rutieră
Restricții de circulație pe DN1. Traficul va fi dat peste cap până în luna mai, anunță Poliția Rutieră | Sursă foto: Agerpres

Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că împreună cu Poliția Rutieră vor instituii anumite restricții de circulație în perioada următoare. Traficul va fi restricționat pe DN1, în zona pasajului IKEA.

Restricții de circulație pe DN1

Circulația pe DN1 urmează să fie restricționată pentru a permite executarea anumitor lucrări de reparație și de înlocuire a rosturilor dilatate pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 8+530 și kilometrul 9+235, dreapta-Calea 1.

Restricțiile de circulație de pe segmentul de drum menționat mai anterior vor fi împărțite în două perioade. Acest lucru va permite folosirea, pe anumite benzi, a drumului. CNAIR îi roagă pe șoferi să respecte restricțiile de circulație temporar instituite și semnalizate.

În ce perioade va fi restricționat traficul

Începând de luni, 21 martie 2022 și până pe 22 aprilie 2022, traficul rutier va fi restricționat pe banda 1 de circulație a DN1 km 8+530-km 9+235. Restricțiile vor fi instituite pe sensul de mers București-Ploiești. De asemenea va fi restricționată parțial și banda a doua de circulație. Cu toate astea, se va asigura în permanență un spațiu de 5.50 metri lățime. Acesta va fi delimitat (cu balize direcționale la limita exterioară și marcaje rutiere temporare) în două benzi, fiecare câte 2,75 metri.

În perioada 2 mai 2022- 27 mai 2022 traficul va fi restricționat pe banda 3 de circulație rutieră a DN1 km 8+50 – km 9+235, pe sensul de mers București-Ploiești. De asemenea, va fi restricționată parțial si banda a doua de mers. Șoferilor li-se va asigura un spațiu de 5.50 metri lățime ce va fi delimitat în două benzi a câte 2,75 metri.

Personale care doresc informații suplimentare privind starea drumurilor naționale și a autostrăzii le pot obține contactând CNAIR:

Cookies