Restricții de circulație pe DN1 pe sensul București – Ploiești. Lucrările durează aproape o lună

02 mai 2022
2144 Afișari
Restricții de circulație pe DN1 pe sensul București – Ploiești. Lucrările durează aproape o lună
Restricții de circulație pe DN1 pe sensul București – Ploiești. Lucrările durează aproape o lună | Sursă foto: Agerpres

Brigada Rutieră București a anunțat că vor fi instituite anumite restricții de circulație pe DN1, în zona Pasajului Ikea, pentru executarea unor lucrări.

Restricții de circulație pe DN1

Brigada Rutieră București a anunțat că vor fi instituite restricții de trafic pe DN1 pe sensul de mers București – Ploiești, pentru a se putea permite executarea unor lucrări de reparație.

Mai exact, vor fi executate lucrări de înlocuire a rosturilor de dilatație pe DN1 – kilometrul 8+530 – 9+235, în zona Pasajului Ikea, calea 1, Sector 1.

Conform Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere lucrările de vor desfășura în perioada 2 mai 2022 – 27 mai 2022.

Lucrările vor fi executate atât pe banda III de circulație a DN1, cât și pe banda a II a de cirulație, în sensul de mers București – Ploiești.

La acest moment, cozile de mașini se întind pe kilometri întregi, iar șoferii stau în coloană începând de la Piața Presei.

Traficul rutier va fi deviat noaptea de pe Centura București

În perioada 4 – 8 mai 2022, traficul rutier va fi deviat, pe timpul nopții, pentru a se putea monta tablierul metalic al Pasajului Berceni. Anunțul a fost făcut de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

De asemenea, CNAIR a anunțat că deși se vor executa lucrări și în perioada 2-3 mai 2022, acestea nu vor necesita introducerea unor restricții de circulație.

În intervalul 04 – 08.05.2022, între orele 22:00 – 05:00, traficul va fi deviat de pe Centura București pe sectorul cuprins între intersecția DNCB cu DN 5 și DNCB cu Șoseaua Olteniței

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a publicat pe pagina oficială de Facebook și o rută ocolitoare pe care șoferii să o poată folosi, anume:

  • Șoseaua Giurgiului,
  • Strada Luica,
  • Strada Turnu Măgurele,
  • Strada General Ion Igriceanu,
  • Șoseaua Olteniței.
Cookies