Restricții de circulație pe Bd. Theodor Pallady, în zona Ikea. Se lucrează la pasajul de la intrarea în București de pe A2

05 dec. 2022
2055 Afișari
Restricții de circulație pe Bd. Theodor Pallady, în zona Ikea. Se lucrează la pasajul de la intrarea în București de pe A2

Restricții de circulație vor fi impuse începând de astăzi, 5 decembrie, ora 11.00, în zona lucrărilor de la pasajul pe care Primăria Sectorului 3 îl construieşte la ieşirea pe autostrada A2 de la intersecţia Bulevardului Theodor Pallady cu Strada Drumul între Tarlale.

Traficul vehiculelor de pe sensul de intrare în București, de pe Autostrada A2, va fi deviat prin drumul colector existent în zona centrului comercial IKEA, menționează Brigada Rutieră.

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de vehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele, indicațiile și dispozițiile poliţiştilor rutieri.

Date despre noul pasaj aflat în construcție în București

Primăria Sectorului 3 construieşte un pasaj rutier suprateran în zona ieşirii pe autostrada A2 al cărui rol principal este de a degreva intersecţia Bulevardului Theodor Pallady cu Strada Drumul între Tarlale. Lucrările au început în aprilie 2022.

Termenul de finalizare este finalul anului 2022, a declarat primarul Robert Negoiță în aprilie, iar lucrările costă circa 38 milioane de lei și sunt făcute de una dintre firmele Primăriei – ALGORITHM RESIDENTIAL S3 – care a făcut și parcarea de pe bd. Decebal.

Pasajul se construiește pe bd. Theodor Pallady, între benzile de circulație, are 340 m lungime, inclusiv rampele, două benzi pe sens, iar la sol se va face un sens giratoriu.

Proiectul a fost aprobat de Consiliul local Sector 3 pe 28 mai 2020.

Îți recomandăm și:

Cookies