Restricții de circulație pe Bd. Iuliu Maniu, în perioada 1-6 septembrie. Se efectuează lucrări la rețeaua de termoficare

01 sept. 2023
2331 Afișari
Restricții de circulație pe Bd. Iuliu Maniu, în perioada 1-6 septembrie. Se efectuează lucrări la rețeaua de termoficare
Restricții de circulație pe Bd. Iuliu Maniu, în perioada 1-6 septembrie. Se efectuează lucrări la rețeaua de termoficare. Sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Vor fi restricții de circulație pe Bd. Iuliu Maniu din București, în perioada 1-6 septembrie 2023. Au loc lucrări de înlocuire a rețelei de termoficare.

Circulația vehiculelor va fi restricționată între Str. Floarea Roșie și Str. Apusului

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat restricții de circulație pe Bulevardul Iuliu Maniu, începând cu data de 1 septembrie 2023, ora 21:00 și până pe data de 6 septembrie 2023, între Str. Floarea Roșie și Str. Apusului.

Se efctuează lucrări de înlocuire a rețelei de termoficare.

Cu ocazia demarării lucrărilor de înlocuire a rețelei de termoficare, începând cu data de 01 septembrie a.c., ora 21.00 și până la data de 06 septembrie a.c., se va restricționa circulația vehiculelor pe Bd. Iuliu Maniu, între str. Floare Roșie și str. Apusului (sensul de ieșire din București)”, a transmis Brigada Rutieră.

Traficul rutier se va desfășura în ambele direcții de mers, pe sensul opus, pe două benzi de circulație.

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificația semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Restricții de circulație pe Bd. Iuliu Maniu
Restricții de circulație pe Bd. Iuliu Maniu. Sursa foto: Brigada Rutieră a Capitalei

Vor fi restricții de circulație și în zona centrală a Capitalei

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, în perioada 2-3 septembrie 2023 va avea loc a 4-a etapă a Campionatului Național de Drift.

Evenimentul va aduce restricții de circulație în zona centrală a Capitalei:

În perioada 02.09 – 03.09.2023, între orele 08.00-22.00, se va desfășura evenimentul sportiv “Etapa a IV-a din Campionatul Național de Drift”.

Pentru buna desfășurare a evenimentului se va restricționa traficul rutier începând cu data de 01 septembrie, ora 20.00 până la data de 4 septembrie a.c., ora 05.00, pe Bd. Națiunile Unite, între Str. B.P. Hașdeu și Bd. Libertății, pe Bd. Libertății, între Splaiul Independenței și Piața Francofoniei, respectiv pe Bd. Unirii, segmentul cuprins între Piața Unirii și Piața Constituției.”

Brigada Rutieră le-a recomandat șoferilor să folosească rutele ocolitoare puse la dispoziție, anume:

  • Calea 13 Septembrie – Bd. Tudor Vladimirescu – Bd. George Coșbuc – Bd. Regina Maria – Piața Unirii
  • Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – Str. B.P. Hașdeu – Splaiul Independenței – Bd. I.C. Brătianu
  • Bd. Unirii – Bd. I.C. Brătianu – Splaiul Independenței – Pod B.P. Hașdeu – Str. B.P. Hașdeu – Str. Izvor – Piața Arsenalului – Calea 13 Septembrie

Te-ar putea interesa și:

Cookies